Setari Cookie-uri

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, operat de urgență: Sunt singur în spital, nu am pe nimeni...

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală și a mărturisit pe pagina sa de socializare că se simte singur și că nimeni nu îi este aproape.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a trecut printr-o experiență dificilă după ce a fost nevoit să fie operat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Totul a pornit de la o simplă înțepătură în deget, care a fost neglijată și a dus la o infecție serioasă. Tânărul în vârstă de 29 de ani a trăit momente de suferință și teamă, fiindcă a fost singur în spital și a simțit lipsa sprijinului celor dragi.

„Sunt singur în spital, nu am pe nimeni. Așa că am ales să o trec pe mama (Luminița Anghel) pe fișa mea de pacient, în caz că pățesc ceva. Nu am nici măcar o sticlă de apă aici, mor de sete și sunt singur în spital. Am ajuns în spital după ce m-am înțepat în acul din cercel sub unghie și am stat așa trei zile. Am făcut o infecție foarte mare”, a mărturisit David Pușcaș pentru Click!.

Citește și:

După intervenția chirurgicală, David a postat un story pe contul său de Instagram, informându-și prietenii virtuali că operația s-a încheiat cu succes, dar că resimte o durere puternică.

„Gata, am ieșit din operație. Mă doare de mor, dar nu îmi pierd degetul. Totul este ok. A fost oribil”, le-a spus David Pușcaș prietenilor virtuali.

De-a lungul timpului, relația dintre David Pușcaș și Luminița Anghel a fost marcată de tensiuni și scandaluri publice. Tânărul a dezvăluit că nu a mai vorbit cu mama sa adoptivă de opt ani și că aceasta i-a blocat apelurile și mesajele. Cu toate acestea, el a mărturisit că își dorește să reia legătura cu artistă.

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani. (…) Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de Sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoana care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută”, a povestit tânărul în urmă ce ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.