Setari Cookie-uri

Ultima dorință a Mioarei Roman a fost îndeplinită de către Isabela: Mama sigur a auzit-o...

Mioara Roman a avut o dorință specială pentru nepoata ei, Isabela. Acum, la câteva zile de la moarte mamei Oanei Roman, micuța Isabela i-a îndeplinit dorința bunicii sale.

În ultimele luni, Oana Roman a trăit numeroase suferințe, culminate cu pierderea celei care i-a dat viață, mama sa, Mioara Roman. Vedeta și-a exprimat public durerea și compasiunea pentru trecerea în neființă a mamei sale, și a mărturisit că una dintre dorințele cele mai arzătoare ale acesteia a fost ca nepoata sa, Isa, să învețe să cânte la pian.

După două luni de cursuri, Isa, fiica Oanei Roman, a vrut să îi arate vedetei cum aceasta cântă la pian. Oana Roman a împărtășit momentul special pe contul său de Instagram, subliniind că realizarea acestei dorințe a fost o sursă de bucurie în aceaste zile pline de tristețe.

„Una dintre marile dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat pictura, apoi a început să facă și pian la școală, i-a plăcut și, astfel, i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală, a insistat să îmi facă o demonstrație, Mama sigur a auzit-o”, a transmis Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei, separare definitivă

Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre relația sa tumultuoasă cu fostul soț, Marius Elisei, dezvăluind aspecte ale abuzului emoțional pe care l-a suferit și drumul dificil spre eliberare și vindecare.

"Încep încet, încet și îți trag preșul de sub picioare. Din paradis ajungi în infern. Tu nu știi ce e cu tine. Îți spui că dacă a fost capabil atunci să mă iubească, să mă lupt să fie la fel! Devin torționari. Ca în lagărele de concentrare. Eu nu mi-am dat seama 8 ani și ceva. Te terorizează: nimic nu e bine, tot ce greșește el sau ea e din cauza ta, te jignește; te face să crezi că nu ești bun de nimic, că ai pierdut iubirea aia pentru că tu ai o problemă și apoi se victimizează. Este un abuz emoțional.", a mărturisit Oana Roman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.