Setari Cookie-uri

Katy Perry comunică cu lumea de dincolo! Ce mărturisiri a făcut artista: Nu mai este lângă noi, dar se află peste tot...

Katy Perry a dezvăluit recent o experiență emoționantă legată de comunicarea cu lumea de dincolo și semnele spirituale primite de la fostul său manager, Martin Kirkup.

Katy Perry a împărtășit recent o experiență uluitoare legată de mesaje din lumea de dincolo și de semnele spirituale primite de la fostul său manager, Martin Kirkup, care a trecut în neființă la începutul acestui an în Hawaii, la vârsta de 75 de ani. Pe platforma sa de socializare preferată, Instagram, Katy Perry a publicat o fotografie și un mesaj emoționant în memoria lui Martin Kirkup. Artista a subliniat importanța sa în viața ei și a împărtășit experiențele uluitoare pe care le-a avut după trecerea sa în neființă.

În mesajul său, Katy Perry a transmis că, deși fostul său manager nu era adeptul rețelelor de socializare, acum simte nevoia să îi aducă un omagiu public. Ea a evidențiat credința sa că cei care pleacă din această lume tranzitează într-o altă dimensiune și rămân alături de noi sub o altă formă.

Citește și:

„Lui Martin nu-i plăceau rețelele de socializare, dar în acum moment trebuie să vorbesc despre cât de special a fost și este pentru mine. Spun că este, deoarece eu cred că în momentul în care cineva moare, pur și simplu, trece într-o altă dimensiune. Nu mai este lângă noi, dar se află peste tot‟, a scris artista.

În încheierea postării sale, Katy Perry a încurajat deschiderea către semnele spirituale și a transmis un mesaj adresat direct lui Martin, arătând că legăturile de dincolo de moarte pot fi puternice și reconfortante.

„Acest număr l-am văzut și la nașterea fiicei mele, Daisy. Îmi apare și în momentele grele ca o mângâiere constantă prin care aflu că ceea ce fac este corect, iar calea pe care am ales-o este cea potrivită. Chitanța de dimineață a fost 143, iar durata filmului pe care l-am vizionat a fost 143. În plus, singura persoană care a venit să facă o poză cu mine s-a prezentat drept Martin. Ce coincidență, nu?‟, le-a spus artista celor peste 200 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Ea a concluzionat: „Semnele sunt peste tot, trebuie să fim deschiși față de ele. (…) Te aud, Martin!‟ , a încheiat Katy Perry.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Februarie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.