Setari Cookie-uri

Lidia Buble nu a vrut să le spună părinților ei cu ce se ocupă! Au aflat de la vecini: Au fost un pic necăjiți

Cu toate că are succes de la prima sa piesă lansată, Lidia Buble le-a ascuns părinților ei cu ce se ocupă ea, de fapt. Artista a dezvăluit cum au aflat părinții ei că este cântăreață, dar și cum au reacționat aceștia.

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, a devenit un nume cunoscut și iubit de publicul larg. Cu o carieră ce a debutat acum 10 ani, Lidia a cunoscut atât bucuriile, cât și provocările ascunse în spatele luminilor reflectoarelor. Cu toate acestea, povestea ei de succes este împletită cu o sinceră recunoștință față de susținerea și înțelegerea venite din partea familiei sale.

Provenind dintr-o familie numeroasă, Lidia Buble împărtășește cu mândrie legăturile strânse pe care le are cu cei dragi. Cu șase frați, patru surori și 30 de nepoți, artista își găsește sprijinul și fericirea în mijlocul celor dragi. Cu toate acestea, drumul către succes nu a fost lipsit de piedici, iar una dintre ele a fost momentul în care Lidia a ales să le spună părinților ei cu ce se ocupă ea, de fapt.

Citește și:

La începutul carierei sale, Lidia Buble a ales să-și țină ascunsă pasiunea pentru muzică față de părinții săi. Un vecin le-a dezvăluit acestora că fiica lor cântă, moment ce a stârnit o serie de sentimente amestecate. Tatăl Lidiei, un pastor respectat, a încurajat-o să-și urmeze visul, reamintindu-i că nu trebuia să se teamă să împărtășească ceea ce o pasionează. Deși inițial au fost surprinși și chiar nedumeriți de alegerea ei, părinții au sprijinit-o pe Lidia în drumul său muzical, recunoscând devotamentul și dragostea pe care o pune în ceea ce face.

„Măi, Lidia, tati, dar e posibil să nu ne spui? Să aflăm din vecini…". Au fost un pic necăjiți că nu i-am anunțat, dar n-am avut curaj și nu am îndrăznit pentru că și pentru mine era ceva ireal”, a mărturisit Lidia Buble, pentru unica.ro.

Citește și:

De-a lungul timpului, odată ce au văzut că pasiunea și talentul Lidiei au condus-o pe aceasta către o carieră de succes, părinții săi și-au schimbat perspectiva, devenindu-i cei mai mari susținători. Cu toate că internetul este plin de informații și zvonuri, familia Lidiei îi este sprijin necondiționat artistei.

„În principal asta îi interesează. Ei știu varianta adevărată. Ei au fost foarte echilibrați. Mereu se roagă pentru mine. (…) Dacă nu-i aveam pe ei, nu știu dacă aș mai fi fost atât de puternică. Verdictul din partea familiei, cel puțin pentru mine, este cel mai important”, a mai spus cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.