Setari Cookie-uri

Lidia Buble, răsfătată de iubitul cu 30 ani mai în vârstă! Artista a primit inelul: Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu...

Lidia Buble a împlinit 30 de ani, motiv pentru care a fost răsfațată așa cum se cuvine de către iubitul cu 30 de ani mai în vârstă, afaceristul Horațiu Nicolau.

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, și Horațiu Nicolau, un prosper om de afaceri în vârstă de 62 de ani, trăiesc o poveste de dragoste care, deși s-a desfășurat discret, pare să fi înflorit cu pasiune de-a lungul celor aproape trei ani de relație. Recent, Lidia Buble a dezvăluit un detaliu intim despre relația lor, mai exact cadoul pe care l-a primit cu ocazia zilei sale de naștere.

Chiar dacă diferenta de vârstă de peste 30 de ani dintre cei doi a fost subiect de discuție pentru unii, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au demonstrat că dragostea lor este puternică și autentică. În cadrul emisiunii "Vorbește Lumea" de la Pro TV, prezentatoarea Lili Sandu a abordat subiectul și a cerut câteva detalii despre viața personală a artistei. Lidia a dezvăluit cu sinceritate că iubitul ei, Horațiu Nicolau, i-a făcut un cadou deosebit cu ocazia zilei de naștere, oferindu-i un inel mult visat.

Citește și:

„A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.red. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.red. – logodnă).

Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc.”, a declarat Lidia Buble

Artista a subliniat că sentimentele și sprijinul emoțional oferit de Horațiu Nicolau sunt mai prețioase decât orice cadou scump venit din partea lui. Totuși, Lidia a explicat că a preferat să-și păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, întrucât viața ei personală a fost adesea subiect de speculații și critici.

Citește și:

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna.

Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea.

În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”, a spus artista, potrivit Digi FM.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.