Setari Cookie-uri

Lidia Buble, pusă în dificultate din cauza problemelor de sănătate: Nu există pedeapsă mai mare...

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate, în această perioadă. Ce decizie radicală a luat vedeta?

Lidia Buble a anunțat pe platformele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate care au necesitat o pauză vocală. Artista a dezvăluit că a răcit și că se tratează cu diverse medicamente și produse pentru gât. Ea a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care își administrează tratamentul și și-a informat fanii că va intra într-o pauză vocală până în weekend.

În filmarea postată pe Instagram, Lidia Buble apare luând pastile și folosind spray-uri pentru gât, demonstrând eforturile ei de a se recupera cât mai repede. Cu toate acestea, artista a menționat că pentru ea este destul de dificil să intre în pauză vocală, deoarece îi place să socializeze și să comunice cu fanii săi prin intermediul muzicii și al interacțiunilor online.

Citește și:

"Este un deranj major. Până sâmbătă voi fi în pauză vocală. Pentru o persoană vorbăreață ca mine, nu există o pedeapsă mai mare", a scris Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Înainte de a anunța nevoia de a lua o pauză vocală, Lidia Buble împreună cu surorile sale au petrecut o vacanță în Saint-Tropez. Artista a împărtășit cu fanii săi momente din această călătorie, povestind despre experiențele ei. Totuși, în timpul vacanței, a avut parte de un incident neplăcut, fiind atacată de o femeie de la o altă masă într-un restaurant.

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi. Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa.

Citește și:

Zic ce Doamne iartă-mă… mă uit… ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în toată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos… Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine.

Eu am rămas șocată. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci…(…) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, a mărturisit Lidia Buble, în mediul online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.