Setari Cookie-uri

Lidia Buble, incident șocant în vacanță! Ce a putut să pățească din cauza geloziei?

Lidia Buble a trecut printr-o întâmplare șocantă, în timp ce se afla în vacanță cu surorile sale. Incredibil ce a pățit artista!

Lidia Buble și surorile sale au ales să își petreacă o vacanță relaxantă pe Coasta de Azur, în Saint-Tropez. Artista a împărtășit cu fanii ei în mediul online experiențele sale din timpul acestei vacanțe, inclusiv un incident neașteptat petrecut într-un restaurant.

Într-o postare online, Lidia Buble a relatat un incident neplăcut pe care l-a trăit în timp ce se afla la un restaurant. Ea a mărturisit că s-a ridicat de la masă și, fără să înțeleagă inițial ce se întâmplă, a simțit cum o franzelă și două pahare de șampanie au fost aruncate în direcția ei. În mod evident șocată și nedumerită, Lidia a descoperit că o femeie din apropiere a reacționat în acest fel din cauza geloziei și a stării ei de spirit.

Citește și:

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi. Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa. Zic ce Doamne iartă-mă… mă uit… ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în toată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos… Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine.

Citește și:

Eu am rămas șocată. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci…(…) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, a mărturisit Lidia Buble, în mediul online, potrivit Cancan.

Lidia Buble a menționat că incidentul a fost o experiență ciudată și neplăcută, dar și-a menținut umorul, mărturisind că nu este vina ei că este o femeie sexy.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.