Setari Cookie-uri

Lidia Buble, fără regrete în urma condamnării la închisoare: Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând

Lidia Buble a dat de înțeles că, deși ultima perioadă din viața sa nu a fost una simplă, nu are niciun fel de regret în acest sens. Vedeta a fost condamnată la închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, după ce în urmă cu mai bine de doi ani a încercat să dea o mită de 900 de lei unui om al legii, pentru a nu i se pune etilotestul și nici pentru a i se cere declarația pe propria răspundere din perioada pandemiei.

Lidia Buble a fost oprită de oamenii legii, în urmă cu aproximativ doi ani, dar a încercat să scape de aceștia, bineînțeles fără niciun succes. Astfel, fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion a fost prinsă conducând sub influența alcoolului, iar pentru a scăpa de pedeapsă, a dorit să le dea mită polițiștilor. La momentul respectiv, ea nu avea bani cash la ea, așa că l-a rugat pe acel polițist să meargă cu ea acasă, pentru a face rost de bani, dar nu înainte de a-l suna pe unul dintre prietenii ei să îi ceară sfatul în legătură cu ceea ce ar trebui să facă.

Ei bine, planul nu i-a ieșit așa cum ar fi sperat, iar de curând a fost condamnată la condamnată la închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității. Pe contul ei oficial de Instagram, cântăreața nu a dat prea multe detalii despre situația actuală, dar a zis clar că nu are regrete pentru nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut, ci încearcă să fie activă pe plan profesional și, mai ales, împlinită personal.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.