Setari Cookie-uri

Nadia Comăneci, tatuaj la 62 de ani! Campioana gimnasticii a ales un design special, cu o semnificație unică

Nadia Comăneci și-a făcut primul său tatuaj, ce are o semnificație aparte. Campioana a dezvăluit motivul pentru care a ales să se tatueze la vârsta de 62 de ani.

Nadia Comăneci a surprins recent întreaga lume prin decizia de a-și marca pielea cu primul său tatuaj. Gestul său a stârnit interes și admirație, dar și o privire nostalgică asupra unui moment unic din istoria sportului. Marea campioană, care de mai bine de patru decenii își duce traiul în Statele Unite ale Americii, a dezvăluit lumii primul ei tatuaj, ce are o semnificație aparte.

Tatuajul Nadiei este strâns legat de cea mai mare performanță a sa, un moment care a rămas întipărit în memoria sportului mondial: primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice. Momentul care a intrat în istorie a avut loc în anul 1976, la Montreal, când Nadia Comăneci, la vârsta de doar 14 ani, a devenit un nume cunoscut și iubit în fiecare colț al globului. De atunci au trecut 48 de ani, însă această amintire rămâne proaspătă și vibrantă în inimile celor care au urmărit momentul istoric.

Citește și:

Design-ul tatuajului a fost creat special pentru Nadia, reflectând esența și importanța acelei zile memorabile din Montreal. Sportiva se declară extrem de fericită și mândră să poarte acest simbol pe piele.

"Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.", a mărturisit Nadia Comăneci, conform informațiilor furnizate de orangesport.ro.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar mii de oameni din întreaga lume i-au transmis felicitări și mesaje de apreciere pentru legendara gimnastă română. Gestul său nu numai că a stârnit admirație, dar a și oferit ocazia oamenilor să își reamintească să celebreze performanța extraordinară din urmă cu aproape cinci decenii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.