Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, criticați după ce le-au luat tablete fiicelor lor de Moș Nicolae: Moșul vine cu dulciurile..

Cuplul de vedete Gabriela Cristea și Tavi Clonda a stârnit controverse în mediul online după ce au decis să le ofere fiicelor lor, Iris și Victoria, nu doar dulciuri de Moș Nicolae, ci și tablete. Gestul inedit al părinților a provocat reacții aprinse din partea fanilor, unii acuzându-i de exagerare și de dorința de a se lăuda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cunoscuți pentru felul în care își răsfață cele două fiice, iar de data aceasta, cadoul de Moș Nicolae a fost în centrul atenției. În timp ce unii apreciază generozitatea părinților, alții consideră că gestul ar putea contura o imagine eronată despre adevăratul spirit al sărbătorii. De obicei, Moș Nicolae aduce copiilor dulciuri și mici cadouri simbolice. Însă, în cazul familiei Cristea-Clonda, acest obicei a fost reinterpretat într-un mod surprinzător. Fiicele cuplului au primit nu doar bomboane și ciocolată, ci și tablete, considerate, de obicei, cadouri mai potrivite pentru alte ocazii, cum ar fi Crăciunul.

„De când ai copii, mai mult despre ei este vorba cu Moșul. Măi, ce au înțeles fetițele este că Moș Nicolae vine doar cu dulciuri, nu prea sunt cadourile pe care le aduce Moș Crăciun. Dar, cumva, din ce mi-au spus ele că își doresc, eu eram pregătit. Vorbisem cu Moșul și, în afară de dulciuri, pe care încercăm să le drămuim, să nu le mănânce pe toate deodată… Încercăm să le învățăm chestia asta. Le-a adus primele lor tablete.

Citește și:

Ele aveau oricum niște telefoane din astea mai vechi, de-ale noastre, dar le-au spart, nu prea mai aveau ce să facă cu ele. Dar, așa, ușor-ușor, o oră pe zi sau cât o să le dăm noi voie se vor bucura de tablete. Dar ele nici nu le vedeau. Doar la dulciuri s-au dus, căci știau că Moș Nicolae aduce doar dulciuri. După ce au văzut tabletele au zis, băi, stai puțin că am auzit noi că Moș Crăciun și Moș Nicolae se știu și se mai ajută! (n. red.: râde)', a declarat Tavi Clonda, pentru FANATIK.

Reacțiile fanilor au fost diverse, iar mulți au considerat că Gabriela și Tavi ar fi putut să mențină tradiția cadourilor mai simple, specifice de Moș Nicolae. Unii au susținut că gestul a fost exagerat, în timp ce alții au acuzat cuplul că își expun viața personală pentru a se lăuda cu darurile oferite copiilor.

Citește și:

„Moșul vine cu dulciurile, nu contest că vă permiteti să luați fetelor tot ce își doresc, dar tabletele trebuiau date separat să știe că sunt cumpărate de voi! Sunt foarte multi copilași sărmani care își întreabă părintii de ce lor le-a adus moșul doar o ciocolata, sau mai rău…nimic! Noi, ca și părinți greșim în unele privinte…'/„Prea multe cadouri totuși pentru fete! Moș Crăciun trebuie să aibă și el loc! Tabletele puteau fi de Crăciun! Miroase a laudă aici!'./„Cel mai probabil, de Crăciun, fetele vor primi câte o mașină pe care să o conducă atunci când fac 18 ani… Așa e cu ăștia lăudărosii'/ „Mi-ar plăcea să văd și un filmuleț ajutând copiii sărmani…Ei chiar s-ar bucura la o ciocolată', au fost câteva dintre comentariile lădsate de internauți.

Citește și:

Tavi Clonda a luat cuvântul pentru a explica decizia lor și a menționat că tabletele au fost cerute expres de fiicele lor și că au fost oferite pentru a înlocui niște telefoane mai vechi care s-au defectat. Cu toate acestea, reacția părinților nu a temperat toate criticile, iar unii susțin că aceasta ar fi o formă de lăudă, arătând că familiile ar trebui să fie mai discrete în privința darurilor costisitoare.

„Nici o bucurie pe ele, din păcate…Noi ne bucuram și dacă primeam doar o ciocolată, copiilor care sunt alintați și li se fac toate mofturile mereu, nu se mai bucură de nimic, cred că vor elicopter să fie impresionate…Asta e, unii părinți nu înțeleg că, copiilor, nu trebuie să le satisfaci capriciile,oricât i-ai iubi și oricâți bani ai avea, pentru că devin imuni la bucurie și nu vor mai prețui nimic în viață, oricât sau orice le-ai da"., a mai scris un urmăritor al cuplului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.