Setari Cookie-uri

Mădălin Ionescu, live din dus! Ce a dorit să le arate, de fapt, internauților: Eu am riscat!

Mădălin Ionescu s-a filmat în timp ce făcea duș și a postat imaginile inedite pe social media. Prezentatorul tv a vrut să le transmită un mesaj internauților, însă nu toată lumea a interpretat la fel gestul său.

Mădălin Ionescu, cunoscutul prezentator de la Metropola TV, a creat un moment inedit pe rețelele de socializare când s-a filmat live în timp ce era sub duș și a transmis totul pe paginile sale de socializare. Gestul său neobișnuit a stârnit atenția publicului, iar motivul din spatele acestei acțiuni a fost explicat de prezentator.

Cu un mesaj care suna, "Live de la duș… așa cum am promis: Cei care nu știți de ce… aflați acum motivul!", Mădălin Ionescu a intrat în direct din duș pe Facebook, cu o provocare pe care și-a asumat-o. A purtat un șort de baie pe tot parcursul filmării pentru a evita orice conotație indecentă.

Motivul din spatele acestui live neobișnuit a fost o strategie de marketing. Prezentatorul a explicat că a dorit să atragă atenția asupra unui mesaj educativ pe care l-a dorit să îl transmită fanilor săi. Acesta a recomandat câteva cărți și și-a dorit ca mesajul să ajungă la cât mai mulți urmăritori.

Citește și:

Pentru a face acest lucru mai interesant, Mădălin Ionescu a lansat o provocare: dacă videoclipul său despre cărți atinge un număr impresionant de vizualizări, el va face un live din duș. La surprinderea sa, videoclipul a atras aproape 30.000 de vizualizări, așa că și-a ținut promisiunea.

"Știu că atunci când vorbești despre cultură… e greu să faci vizualizări. Eu am riscat, pentru că îmi plac provocările. Așa că am îndrăznit să fac o postare despre cărți. Și nu orice fel de cărți, cele pe care le consider determinante, importante pentru conturarea unei personalități puternice. Pe mine m-au ajutat, format și marcat. Și pentru că știam că e greu să stârnești interesul în online doar cu niște cărți, am lansat o provocare: dacă video-ul meu despre cărți avea să atingă un număr impresionant de vizualizări, voi face un live din duș. Și, ce credeți, neașteptat… am făcut aproape 30.000 de views. Așadar, la duș cu mine, că doar sunt om de cuvânt.", a transmis omul de televiziune.

Citește și:

După ce a primit reacții mixte pe rețelele sociale, Mădălin Ionescu a subliniat că gestul său nu a avut conotații indecente și că a avut un scop educativ, pentru a promova cărțile și lectura. Cu toate comentariile și reacțiile, prezentatorul și-a susținut acțiunea și a readus în discuție importanța educației și culturii în mediul online.

„Unii oameni sunt de o ignoranța și o răutate inimaginabile. Cei mai mulți din cei care sunt «oripilați» nici nu au avut bunul simt să urmărească materialul. Pur și simplu au văzut titlul și au reacționat în consecință. Am fost cumva gol în duș ? Nu. Mi-am turnat niște apă pe cap într-un scop nobil. Educația. Explică-i asta unuia care nu e în stare să înțeleagă chestii elementare. Poți să-i explici ca unui copil. Nu ai nicio șansă. Oamenii când sunt obtuzi… așa rămân, orice ai face”, a adăugat Mădălin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.