Setari Cookie-uri

Sore iubește din nou, după divorțul dureros! Primele imagini cu partenerul ei de viață

Sore trăiește iubirea pe care o merită, după divorțul de tatăl fiicei sale. Recent, artista a postat prima fotografie cu bărbatul care a făcut-o să simtă din nou fiorii iubirii.

Sore Mihalache, cunoscută și apreciată pentru talentul său artistic și discreția sa în ceea ce privește viața personală, a decis să împărtășească cu urmăritorii săi o nouă etapă fericită din viața sa. Artista, care a devenit celebră pentru rolul său în serialul „Pariu cu viața”, și-a surprins fanii publicând prima imagine alături de noul ei iubit.

Cu o carieră care a evoluat de-a lungul a peste zece ani, Sore a ajuns să fie recunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru forța și frumusețea ei interioară și exterioară. Pe lângă cariera sa profesională, Sore a trăit și momente semnificative pe plan personal, devenind mamă a unei fetițe, Erin. Cu toate acestea, relația ei cu tatăl micuței nu a rezistat în timp, iar cei doi s-au separat în urmă cu doi ani.

Citește și:

Recent, artista a postat o fotografie din vacața sa în Italia, alături de bărbatul care i-a făcut inima să bată din nou. În fotografia publicată, artista se săruta tandru cu noul ei partener de viață, a cărei identitate rămâne, până în prezent, ascunsă.

Într-un interviu recent acordat Antena Stars, Sore a mărturisit că își dorește să aibă o relație, dar că este important ca aceasta să aducă plus valoare în viața ei și să îi ofere fericire și împlinire.

„Da, normal (nr. și-ar dori o relație), dar nu spre orice fel de relație. Cred că ar trebui să aducă plus valoare vieții mele și a felului în care eu mă simt în viața mea. Cred că asta ar trebui să căutăm noi femeile”, a spus Sore, recent, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.