Setari Cookie-uri

Lidia Buble, surprinsă de reacția tatălui său, atunci când l-a anunțat că s-a vopsit: Trebuie dați în judecată...

Lidia Buble are o relație bazată pe respect cu părinții săi, însă recunoaște că aceștia sunt mai stricți. Artistei i-a fost teamă să le spună părinților săi că s-a vopsit, iar reacția tatălui a surprins-o în mod neașteptat!

Lidia Buble, talentata artistă în vârstă de 30 de ani, a făcut o schimbare îndrăzneață de look acum câteva luni, optând pentru o nouă culoare de par, lucru ce a stârnit multe discuții în mediul online și în rândul fanilor săi. Această transformare a fost asociată cu anunțul următorului hit din cariera sa, intitulat „Roșu nuclear”, reprezentând o nouă etapă în viața sa profesională. Cu toate acestea, Lidia a mărturisit recent că cea mai mare temere nu a fost legată de reacția publicului, ci de reacția părinților săi, în special a tatălui său.

Într-un interviu pentru Ego, Lidia Buble a împărtășit cum s-a simțit atunci când tatăl său a văzut pentru prima dată noul ei look.

Citește și:

„Trebuie să-ți povestesc reacția lui tati. Mie îmi era frică că na, tati nu prea este el cu unghii vopsite, cercei, păr vopsit. Și într-o zi, na, deja toți frații mei, surorile mele știau de schimbare, părinții nu. Mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să-i sun pe facetime. Am zis prima dată să o anunț pe mami. Ce să vezi, că am avut ghinion. Nu a răspuns mami pe facetime, ci a răspuns tati. A avut un șoc și mi-a zis: măi fată, dar ce-ai pățit. Măi, Lidia, dar ce ți-ai făcut? În momentul ăla m-am blocat”, a mărturisit Lidia Buble, pentru sursa citată mai sus.

Într-un efort de a minimiza impactul schimbării de look asupra tatălui său, Lidia a recurs la o mică minciună nevinovată.

„Pentru că nu am avut curajul să-i spun că a fost decizia mea să îmi schimb și să îmi fac părul culoarea asta trăsnită, i-am zis că m-am dus la market și mi-am cumpărat un șampon și m-am trezit cu culoarea asta de păr, iar acum nu mai am ce să fac. La care tati, foarte serios așa, mi-a zis că trebuie dați în judecată că scrie ceva pe ambalaj și te trezești cu altceva”, a mai adăugat artista.

Citește și:

Deși are o relație strânsă cu familia sa, Lidia Buble a mărturisit că reacția tatălui său a fost cu adevărat surprinzătoare pentru ea, iar faptul că acesta nu a înțeles imediat a adus un strop de neliniște. Cu toate acestea, Lidia apreciază părerea și sfaturile părinților săi în multe aspecte ale vieții sale.

„Eu am un respect foarte mare pentru părinții mei și mi-a fost teamă pentru că m-a luat pe nepregătite, adică pe nepusă masă.
Nu mă așteptam să răspundă tatăl meu și când i-am văzut reacția, că a fost efectiv șocat, nu înțelegea de la un păr șaten, frumos, natural, cum m-a lăsat Dumnezeu, de ce mi-am stricat eu părul”, a completat cântăreața.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.