Setari Cookie-uri

Lidia Buble a ales numele bebelușului. Artista își dorește să devină mamă de băiețel!

Lidia Buble are planuri mari pentru viitorul apropiat. Artista își dorește să devină mamă de băiețel și deja a ales numele copilului!

Lidia Buble își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, mai ales că are o relație stabilă cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Artista în vârstă de 30 de ani își dorește să aibă un copil în viitorul apropiat și s-a gândit deja la numele pe care viitorul ei bebeluș îl va purta.

Vedeta a fot invitată în emisiunea Vorbește Lumea, acolo unde a fot întrebată ce făcea în urmă cu 8 ani și unde e visează peste alți 8. Fără să stea pe gânduri, Lidia a menționat că își dorește să devină mamă.

„Eu acum 8 ani eram cu niște plase de rafie și mergeam la concert, acum am avansat, am valiză. Desigur, eu mă văd mămică în viitor, îmi doresc băieței, sunt eu cu băiețeii… acolo mă văd, dacă voi avea băiat, îl va chema Isac! Totuși, peste 8 ani sper să rămân încă în sufletul oamenilor”, a mărturisit artista.

Citește și:

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, tatăl ei fiind pastor. Vedeta are mulți nepoți și, de fiecare dată când merge acasă la părinții ei, ea petrece timp cu familia sa.

Lidia Buble, relație cu afaceristul Horațiu Nicolau

Lidia Buble trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este de 31 de ani, artista se simte mai iubită și liniștită ca niciodată.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită”, a declarat Lidia Buble pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.