Setari Cookie-uri

Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare. Cântăreața a mituit 2 polițiști

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. CAB a respins ca nefondat apelul depus de procurori, fiind menținută pedeapsa decisă de Tribunalul București în noiembrie 2022.

Lidia Buble a primit un an de închisoare pentru dare de mită, însă magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de doi ani. În acest timp, solista trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunității la Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 1 București, pe o perioadă de 90 de zile.

În același dosar, unul dintre polițiștii care au primit mită de la vedetă, Constantin Marius Miulescu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și interzicerea ocupării funcției de agent de poliție pe durata unui an. Mai mult, de la el a fost confiscată suma de 450 de lei, care reprezintă mita primită de la inculpată. În cazul altor doi implicați în dosar, o femeie polițist și prieten al Lidiei Buble, instanța a dispus disjungerea dosarului și judecarea lor separat.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.