Setari Cookie-uri

Advertorial Sună Karma, NOU și FIERBINTE. Ascultă cea mai nouă piesă semnată Amme

„Sună Karma” și a explodat piața muzicală din România. Superba Amme a lansat piesa verii, o compoziție muzicală aparte care este completată puternic de un videoclip fierbinte. Succesul nu s-a lăsat așteptat, pentru că „Sună Karma” este deja virală, înregistrând aproape 5.000 de preluări pe Tik Tok. Youtube-ul a primit-o, de asemenea, extrem de bine, piesa semnată de Amme are aproape 40k de vizualizări pe platformă, la doar 4 zile de la lansare.


VIDEO: https://youtu.be/vPCifOhrhp8?si=XMtt1P_KNIpBQK3D

„Vă mulțumesc maximmm!🫶 #sunakarma a fost preluat deja masiv pe #tiktok. Sunetul a devenit viral, iar eu sunt cea mai happy!”, declară Amme.

O dată cu lansarea acestei piese, publicul are ocazia să descopere o Amme de-o senzualitate proverbială, a cărei frumusețe și sex-appeal sunt perfect puse în evidență de scenariul videoclipului semnat Dhali. „Sună Karma” începe drama, un joc de cuvinte de la refren care spune, desigur, o poveste reală care poate fi valabilă oricăruia dintre noi. Pe de altă parte, poate fi și o piesă manifest, un cântec care-și dorește să transmită lecția boomerangului și faptul că în viață nicio faptă, indiferent de natura ei, nu rămâne nerăsplătită.

„După faptă și răsplată, karma este întotdeauna după colț și așteaptă să ne pedepsească sau să ne omenească, cam aceasta este ideea pe care-și dorește să o transmită piesa „Sună karma”. Sunt foarte fericită că a ajuns la urechile ascultătorilor și-mi doresc să crească la fel de frumos și în continuare, așa cum a făcut-o până acum.”, conchide Amme.

Piesa „Sună Karma” a fost compusă de Ana Maria Codreanu, muzică, Ana Maria Elena Dună, text, iar de producție s-a ocupat casa de producție On Music. De stylingul artistei s-a ocupat Irisha, iar artwork-ul a fost realizat de Ionuț Cătălin Cristea.

VIDEO: https://youtu.be/vPCifOhrhp8?si=XMtt1P_KNIpBQK3D


Kudika
17 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.