Setari Cookie-uri

Alex Ashraf, primele declarații după ce s-a aflat de viața dublă pe care o ducea cu amanta: Nu știu ce a apărut...

Alex Ashraf a făcut primele declarații după ce s-a scris că a depus deja actele de divorț și că s-ar fi mutat la amantă.

Relația dintre Alex Ashraf și Oana Zăvoranu este subiectul unor speculații și controverse aprinse, în urma unor informații apărute recent. Deși în urmă cu doar o lună, Oana Zăvoranu declara public dragostea pentru soțul ei pe Instagram, acum există zvonuri despre divorț și o nouă relație a bărbatului.

Căsătoriți din 2016, cei doi au fost în centrul atenției în ultimele luni din cauza numeroaselor speculații despre despărțirea lor și despre o posibilă relație a lui Alex Ashraf cu o altă femeie. Însă, Oana Zăvoranu a respins aceste zvonuri și a afirmat că mariajul lor este în continuare puternic. Ea a subliniat că, de-a lungul anilor, orice familie a avut momente delicate, și că astfel de situații sunt normale.

În ciuda acestor declarații, site-ul Spynews a scris că Alex Ashraf ar fi depus actele pentru divorț și s-ar fi mutat la presupusa sa amantă. Contactat de aceeași sursă, Alex Ashraf a refuzat să comenteze subiectul și a declarat că nu știe despre ce este vorba. Mai mult, el și-a închis contul de Instagram și nu a dorit să facă niciun feșl de declarații.

Citește și:

„Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a zis Alex Ashraf pentru spynews.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.