Setari Cookie-uri

Secretul mariajului lui David Beckham cu soția sa: Căsnicia este o muncă grea...

David Beckham și soția sa, Victoria, sunt căsătoriți de 24 de ani și au împreună patru copii. Relația lor este admirată de întreaga lume, iar recent, în documentarul lor lansat pe Netflix, fotbalistul a dezăvăluit care este secretul pentru longevitatea relației sale.

David Beckham și Victoria Beckham au împărtășit secretul fericirii în căsnicia lor care durează de 24 de ani. Cuplul celebru s-a căsătorit în luna iulie a anului 1999 și au patru copii împreună: Brooklyn (24 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (18 ani) și fiica lor Harper (12 ani).

Un documentar proaspăt lansat pe platforma Netflix a dezvăluit detalii fascinante din viața cuplului Beckham, oferind o privire în culisele unei relații care a captivat atenția publicului de-a lungul anilor. Cei doi au rememorat etape din cariera lui David, dar și începuturile relației lor. Un aspect notabil a fost dezvăluit de Victoria, care a menționat că în primele etape ale relației li s-a sugerat să își ascundă povestea de iubire de public.

"Managerul meu îmi tot spunea: 'Încearcă să o ții ascunsă' (referindu-se la relația cu David). Așa că ne întâlneam în parcări, și nu este atât de ciudat pe cât sună," a mărturisit Victoria în documentarul difuzat de Netflix.

Citește și:

Pe parcursul documentarului, atât David, cât și colegii săi fotbaliști de la Manchester United, unde activa la acea vreme, au evidențiat cât de mult era David "dependent" de Victoria. Cei doi petreceau ore în șir vorbind la telefon, iar David conducea timp de patru ore doar pentru a petrece câteva minute alături de iubita sa.

În ceea ce privește cheia succesului în căsnicia lor, David Beckham, în vârstă de 48 de ani, a subliniat importanța compromisului și a timpului petrecut împreună.

"Lucrăm împreună. Este un pic de a da și a lua întotdeauna. Iar: Suntem foarte ocupați. Mereu îi spun Victoriei că eu sunt mai ocupat, dar ea spune că ea este. Avem patru copii care se îndreaptă mereu în direcții diferite, dar trebuie să îți prioritizezi timpul petrecut cu fiecare dintre ei. Acesta a fost întotdeauna modul nostru de a face lucrurile și se pare că funcționează," a mărturisit David într-un interviu acordat publicației The Telegraph.

Citește și:

Nunta lor, care a avut loc la castelul Luttrellstown din afara Dublinului, a fost una emblematică, iar modul în care au ales să se îmbrace a uimit pe toată lumea. Cei doi au purtat inițial ținute albe pentru ceremonie, iar Victoria a optat pentru o rochie de bal semnată Vera Wang, în timp ce David a ales un costum mov de la Antonio Berardi. Aceste ținute îndrăznețe au fost ulterior schimbate în celebrele outfituri mov, creând astfel o amintire de neuitat din acea zi specială.

Cu toate că nu știe exact de ce a ales acea ținută neconvențională, David a mărturisit că a fost inspirat de Victoria, lăsând-o pe ea să ia decizia pentru amândoi.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.