Setari Cookie-uri

Primele declarații ale Deei Maxer, după ce s-a zvonit că a fost înșelată de Robert Drilea: Mă ocup de copii, casă, serviciu...

Recent, Deea Maxer a fost implicată într-un val de speculații și zvonuri legate de presupusa infidelitate a iubitului ei, Robert Drilea. Aceste zvonuri au apărut în urma unor mesaje postate de Deea pe rețelele de socializare, care au stârnit interesul și neliniștea fanilor săi.

După divorțul tumultuos de Dinu Maxer, în primăvara anului trecut, Deea Maxer și-a găsit fericirea lângă Robert Drilea, alături de care a construit o relație solidă în ultimele luni. Cei doi au fost surprinși împreună la diverse evenimente, iar vedeta și-a asumat public noua poveste de dragoste, declarându-se îndrăgostită și fericită.

Cu toate acestea, ultimele postări ale Deei Maxer pe rețelele de socializare au generat o serie de speculații și interpretări în mediul online, sugerând că ar exista probleme în relația lor. Mesajele, care păreau să aibă conotații legate de încredere și fidelitate, au alimentat zvonurile despre o presupusă înșelare a lui Robert Drilea. Astfel, fanii au crezut că Robert Drilea ar fi înșelat-o pe frumoasa brunetă, însă Deea a dorit să clarifice aceste zvonuri.

Citește și:

„Sunt niște statusuri de viață pe care le distribui, chiar dacă nu au legătură cu viața mea personală sau profesională. [...]

Dacă eu repostez anumite videouri, mottouri, mesaje care mă inspiră, nu au legătură cu viața mea personală. Nu sunt mesaje subliminale. Dacă am ceva de declarat, ies și declar! Eu nu prea urmăresc ce se scrie despre mine pe internet. Poate mă mai sună mama sau îmi mai trimite o prietenă anumite articole, dar, în rest, eu nu urmăresc. Sunt atât de ocupată cu munca… Mă ocup de copii, casă, serviciu… Oricum, zilnic eu postez anumite chestii, sunt anumite pagini pe care eu le urmăresc. Dau share doar postărilor care coincid cu principiile mele de viață. Asta nu înseamnă că sunt gravidă sau că m-am despărțit… Totul este departe de viața mea personală, nu are nicio treabă. Sunt doar lucruri în care cred. Am multe femei care mă urmăresc și care se regăsesc în ceea ce postez și tocmai pentru ele le distribui”, a declarat Deea Maxer, pentru Playtech.ro.

Citește și:

Mai mult decât atât, într-o apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Deea Maxer a confirmat că este extrem de fericită alături de Robert Drilea și că își dorește să-și consolideze relația cu el. Aceasta a subliniat că sentimentele lor sunt autentice și că relația lor este solidă, chiar dacă au trecut prin momente dificile.

„Cu Robert Drilea, iubitul meu, sunt foarte fericită și îndrăgostită. Nu există nicio problemă în relația noastră, iar mesajele pe care le-am postat nu au nicio legătură cu viața noastră personală. Sper că acest lucru clarifică orice speculații sau îngrijorări legate de relația noastră”, a declarat Deea Maxer.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.