Setari Cookie-uri

Legătura neștiută dintre Lora și Sonia Simionov de la America Express. Ce i-au povestit Giuliei: Să fim serioși

Ce legătură există între Lora și Sonia Simionov de la America Express. Cele două au fost invitate în podcast-ul Giuliei și au povestit lucruri pe care foarte puțini le știau despre ele.

Lora și Sonia Simionov, fosta concurentă de la America Express, au fost invitate în cadrul podcast-ului moderat de Giulia pe canalul ei de YouTube. Acestea au povestit că se cunosc de ani buni, datorită unei emisiuni unde au lucrat împreună, iar încă de pe atunci le leagă o prietenie foarte frumoasă și sinceră. Vedetele se pot baza una pe cealaltă, se pot suna la orice oră și se ajută cu sfaturi, ori de câte ori este nevoie.

Foarte puține persoane știau că pe acestea le leagă o prietenie, deoarece rare au fost momentele în care acestea și-au făcut apariția împreună pe rețelele sociale. Ei bine, Lora a vorbit foarte frumos despre ea, dar și despre Giulia, pe care o admira încă de pe la începuturile carierei sale și a mărturisit că dacă ar fi făcut echipă la America Express, ar fi știut foarte bine cum să reacționeze în momentele tensionate, pentru că o cunoaște foarte bine și ar fi simțit imediat care erau nevoile sale.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.