Setari Cookie-uri

Cezar Gună cântă despre Prietenele tale

În "Prietenele tale", Cezar Gună dezvăluie povestea tulburătoare a unei iubiri interzise, care se transformă într-o obsesie devastatoare. Melodia deschide ușa către universul intim al celor doi îndrăgostiți, care se pierd în labirintul emoțiilor și dorințelor lor interzise.

Cu versuri încărcate de pasiune și dorință, piesa își construiește povestea în jurul unei iubiri care bate la porțile interzisului. Fiecare notă muzicală pare să reflecte căutarea disperată a celor doi pentru un refugiu în brațele celuilalt, ignorând avertismentele lumii din jur.

Piesa a fost scrisă de Cezar Gună, iar producția a fost realizată de REALM.

Cezar Gună este un artist și compozitor care impresionează prin versatilitatea sa. Încă din tinerețe, a simțit chemarea să se conecteze cu publicul și a ales să-și împărtășească muzica pe străzile orașului. Experiența sa de a performa în condiții extreme, fie că era vorba de frig intens sau de căldura sufocantă, nu a trecut neobservată. În anul 2019, a semnat un contract cu Global Records, iar acest moment a marcat începutul unei noi etape în cariera sa.

Citește și:

Imediat după semnare a început lucrul la primul său EP, iar piesa „Cerculețe" i-a lansat cariera cu 200K de vizualizări pe YouTube. Pe lângă calitățile sale ca artist, Cezar Gună este și un talentat compozitor. A colaborat strâns cu producătorul DOMINO pentru piesa "Llamame", un hit care a cucerit inimile publicului la Eurovision și a dominat clasamentele radio din numeroase țări, rămânând în topuri timp îndelungat.

Pe parcursul carierei sale, Cezar a compus și pentru artiști de marcă din industrie, precum Andra, Antonia și Olivia Addams. Cu fiecare pas pe care îl face în lumea muzicală, Cezar Gună continuă să demonstreze că este un talent autentic și versatil, care aduce contribuții semnificative în industrie.

Citește și:
  • Cezar Gună se declară oficial Fanul tău
  • O odisee muzicală - Blue - DOMINO
  • Dangerous - o aventură muzicală cu Olivia Addams

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.