Setari Cookie-uri

Primele declarații ale lui George Burcea, după ce a plecat în vacanță fără Viviana Sposub: Nu-i ușor...

Se zvonește că George Burcea și Viviana Sposub ar avea probleme în paradis, mai ales după ce actorul a plecat împreună cu fetițele lui în vacanță, fără a fi însoțit de partenera lui de viață. Ce se întâmplă în relația celor doi?

George Burcea a venit din America pentru a petrecere vacanță de vară cu micuțele lui, Clara și Ella. Actorul are dreptul la o lună de vacanță cu fiicele sale, iar acest lucru l-a făcut imediat să vină în România, pentru a petrece timp de calitate alături de micuțe.

Inițial, Burcea a petrecut o săptămână la munte, în cadrul unei tabere cu profil artistic pentru copii, acolo unde el a mers cu Ella și Clara. Cea care a lipsit a fost Viviana Sposub, partenera de viață a actorului, cu care trăiește o poveste de iubire de peste 3 ani, De atunci, în presă s-a vehiculat cum că cei doi ar avea anumite probleme în cuplu.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea pentru cancan.ro.

Citește și:

Ulterior, fostul soț al Andreei Bălan a plecat la Botoșani cu cele mici, de acolo de unde împărtășește cu internauții experiențele frumoase pe care le trăiește cu Ella și Clara. Actorul a explicat de ce nu este însoțit și de Viviana și a mărturisit că fostei asistente tv nu îi este ușor să țină pasul cu ritmul fetițelor.

„Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”, a mai declarat actorul.

George Burcea și-a vizitat și bunica, care s-a bucurat enorm să le vadă pe strănepoatele sale, Ella și Clara. Burcea a postat o imagine emoționantă cu cea care i-a fost ca o a doua mamă.

Citește și:

„Fetele o văd pe străbunica a treia oară. Străbunica plânge. Fetele nu știu de ce. Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea încă plânge. Și se roagă la Dumnezeu să mai trăiască puțin. Plânge iarăși. Noi o iubim. Și plângem Mulțumim Lui că o avem”.

Deși el și Viviana Sposub au o relație închegată și își arată dovezi de iubire non-stop, inclusiv în mediul onine, Burcea a mărturisit că nu se gândește să mai aibă alți copii, cel puțin momentan.

„Sincer, nu știu dacă aș vrea să mai am alți copii. Mă mai gândesc la asta”, a declarat el, cu ceva timp în urmă.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.