Setari Cookie-uri

Rona Hartner, în gândurile și rugăciunile a mii de oameni. Mesajul cutremurător postat de sora artistei

Rona Hartner trece prin momente cumplite, iar fanii au luat cu asalt pagina sa de Facebook. Sora artistei i-a îndemnat pe toți să se roage pentru sufletul Ronei.

O veste tulburătoare a acaparat ieri seară mediul online după ce Rinda, sora Ronei Hartner, a făcut un anunț cutremurător pe pagina de Facebook a artistei. Ea a scris că Rona Hartner, care se lupta cu cancerul în stadiul IV, se află în prezent în ultimele clipe ale vieții, anunțul venind ca un șoc pentru toți urmăritorii ei.

"Buna seara la toata lumea, Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el.", este mesajul scris de sora artistei.

Rona a șocat pe toată lumea când, la începutul lunii noiembrie, a recunoscut că se confruntă din nou cu grave probleme de sănătate, deși anterior declarase că s-a vindecat de cancer. Anunțul făcut de sora Ronei a stârnit o reacție amplă din partea publicului, iar mii de oameni și-au exprimat compasiunea și au rostit rugăciuni pentru artistă.

Citește și:

Miercuri, 22 noiembrie, Rinda a publicat pe pagina de Facebook a actriței un mesaj în care cere sprijinul și gândurile pozitive ale fanilor pentru sora sa. La doar câteva ore de la postare, peste 6 mii de oameni au reacționat, iar jumătate dintre aceștia au lăsat comentarii pline de rugăciuni și mesaje de încurajare pentru Rona Hartner.

„Toți zicem că nouă nu ni se poate întâmpla nimic rău, dar realitatea este că omul este o ființă atât de fragilă încât azi ești, mâine poți fi în alta lume. Îmi pare foarte rău pentru Rona. Este o fire veselă, tot timpul a transmis optimism, un vibe bun. Îi mulțumim pentru tot ce ne-a oferit până acum și sper ca bunul Dumnezeu să o ajute sa treacă peste aceasta cumpănă", au fost doar câteva dintre mesajele emoționante lăsate de fani.

Citește și:

Anunțul cutremurător a adus lacrimi și în rândul vedetelor, care au transmis gânduri de compasiune și rugăciuni pentru Rona și familia sa. Personalități precum Bianca Brad, Dan Negru, Adriana Bahmuțeanu, Adina Buzatu și Cezar Ouatu și-au exprimat tristețea lor și au apelat la divinitate pentru a-i oferi sprijin Ronei Hartner în aceste momente dificile.

„Offff… ce veste tristă și greu de crezut, la cât de pline de viață, de credință și de speranță au fost postările ei recente. Îmi pare tare rău pentru ea, pentru fetița ei, pentru tine, Rinda”, a scris Bianca Brad.

„Dumnezeu să-i lumineze calea”, a transmis Dan Negru.

„Doamne, mare e mila ta, fă o minune pentru Rona și fetița ei!”, a comentat Adriana Bahmuțeanu.

Citește și:

„Doamne, ajut-o pe roaba ta, Rona! E un om frumos cu suflet de aur, luminează-i, Doamne calea și ușurează-i povara!”, a scris Adina Buzatu.

„Off Doamne, fă Tu o minune! Ai grijă de ea si de sufletul ei frumos și blând”, a spus Cezar Ouatu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.