Setari Cookie-uri

O odisee muzicală - Blue - DOMINO

"Blue", cea mai nouă lansare semnată DOMINO, este o piesă care te atinge în adâncul sufletului, transportându-te fără efort într-o lume a minunilor și a introspecției. De la primele note care îți mângâie simțurile, ești purtat într-o călătorie a descoperirii și dorinței.

Pe măsură ce muzica crește și scade precum valurile care se izbesc de țărm, nu poți să nu simți un sentiment de anticipație și emoție. Indiferent dacă te plimbi prin străzile labirintice ale unui oraș nou, simțind căldura soarelui pe pielea ta, pe plajă sau privești în ochii unei persoane noi, "Blue" te învăluie într-un univers al tuturor posibilităților.

Piesa a fost scrisă de DOMINO și Cezar Gună. Producția a fost, de asemenea, realizată de DOMINO.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și reggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată. În 2023, piesa sa alături de rareș și Theo Rose, "Sâmbătă seară", a avut un succes enorm, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio. În plus, colaborarea sa cu Andrei Bănuță pentru ,,Afară plouă" este de 6 săptămâni în Top 10 Media Forest, atingând poziția #6.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.