Setari Cookie-uri

Trucurile la care apelează Anca Serea pentru a se feri de căniculă. Cum îi protejează vedeta pe copii?

Anca Serea a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a se feri de gradele în plus pe care le resimțim cu greu în toată România. Vedeta tv a avut câteva sfaturi și pentru cei mici și a povestit cum își protejează copiii de caniculă.

Cu temperaturile ridicate care afectează România în timpul verii, mulți oameni caută modalități de a se proteja de caniculă și de a se menține răcoroși. Anca Serea, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a dezvăluit câteva dintre trucurile pe care le aplică atunci când trebuie să facă față zilelor toride.

Fiind într-o perioadă în care se află în Austria, unde temperaturile sunt mai blânde, Anca Serea are șansa de a evita căldurile insuportabile din România. Cu toate acestea, atunci când se află în țară, vedeta are câteva obiceiuri sănătoase pentru a face față caniculei.

Unul dintre principalele lucruri pe care le face Anca Serea este să evite expunerea în intervalele periculoase ale zilei, adică între orele 12:00 și 17:00, când soarele este cel mai puternic. De asemenea, ea acordă o mare atenție hidratării și consumă o cantitate mare de lichide și fructe, ceea ce este esențial pentru a menține organismul hidratat și a se simți mai răcoroși în zilele toride.

Citește și:

„Noi suntem acum în Austria, aici nu a fost extrem de cald. Ieri au fost, într-adevăr, 34 de grade, dar e ok”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, vedeta aplică aceleași măsuri de protecție și pentru copiii săi. Dacă este necesar să iasă din casă în timpul zilei, atât ea, cât și copiii, poartă pălării pentru a se proteja de razele directe ale soarelui. De asemenea, utilizează creme cu factori de protecție solară pentru a proteja pielea de efectele dăunătoare ale razelor UV.

„În primul rând, nu ies la ore din astea, în niciun caz la prânz, dacă nu e ceva urgent de rezolvat. Am grijă ca cei mici să iasă doar seara, să se joace în fața casei. Avem mereu capul acoperit cu pălării din materiale speciale. Înainte să plec de acasă, tot timpul deschis mașina și aerul condiționat.

Citește și:

În general, eu beau multe lichide și consum multe fructe, la fel și copiii. Recomandarea mea rămâne, totuși, să nu ieșim din casă în orele de vârf de caniculă dacă nu simțim nevoia, dacă nu trebuie neapărat. Asta cred că e valabil și pentru copii, dar mai ales pentru vârstnici”, a mărturisit Anca Serea pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.