Setari Cookie-uri

Anca Serea, reacție furibundă după ce Adi Sînă a plecat de acasă: Am obosit! Nu mai pot!

Anca Serea nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, mai ales că Adi Sînă a plecat să onoreze evenimentele la care a fost invitat, iar ea a rămas acasă cu 5 dintre copiii ei.

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase și iubite vedete din România. Fosta prezentatoare tv este mămică a 6 copii și se dedică în totalitate creșterii lor. Acum, Anca a mărturisit că nu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, asta pentru că soțul ei, Adi Sînă, a plecat să își onoreze concertele și evenimentele din această vară, iar ea a rămas acasă, cu nenumărate responsabilități.

Anca Serea a răbufnit și a recunoscut faptul că îi este foarte greu singură cu copiii.

„Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare! El e relaxat, e bine mersi acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă! Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?!
El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora! Greul pică pe mine! Am obosit! Nu mai pot! Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, a fost reacția vedetei, potrivit click.ro.

Citește și:

Pentru a-și ușura munca de zi cu zi, Anca Serea pleacă la mare cu cei mici, acolo unde are parte și de momente de relaxare. Mai mult, vedeta va pleca într-un tur al Europei cu copiii, însă cu trenul, așa cum Anca s-a obișnuit.

„Sunt cu copiii, acum, la mare, pentru o săptămână și apoi plecăm repejor cu toții într-un tur al Europei: Viena-Frankfurt-Londra-Paris, cu trenul, bineînțeles.
Se știe că eu nu merg cu avionul că mi-e frică, nu mi-am învins încă această frică. E o vacanță, însă, doar mama și copiii”, a mărturisit ea, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.