Setari Cookie-uri

Anca Serea, de urgență la spital și pregătită pentru operație! Care este starea vedetei?

Anca Serea și-a îngrijorat fanii după ultimele postări pe pagina sa de Instagram. Care este starea de sănătate a vedetei?

Momente de îngrijorare pentru frumoasa vedetă TV Anca Serea, care a ajuns de urgență la spital. Vedeta a împărtășit informații despre starea sa de sănătate pe platforma sa de social media, lăsându-i pe fani în tensiune cu privire la ceea ce se întâmplă cu ea.

După ce cu doar o zi în urmă se bucura de momente frumoase și relaxante, Anca Serea a postat pe InstaStory mai multe imagini și mesaje care indicau că se află la spital. Starea sa de sănătate pare să se fi înrăutățit rapid, determinând-o să caute ajutor medical de urgență.

Potrivit informațiilor oferite de Anca Serea, medicii au emis o suspiciune de apendicită acută în urma unor controale inițiale. Ulterior, soția lui Adi Sînă a efectuat un CT și a fost ținută sub observație. Cu toate că se confruntă cu această problemă de sănătate, Anca Serea a ținut să le mulțumească atât echipei medicale pentru implicarea lor, cât și fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit.

Citește și:

„Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a fost cel mai recent pe care Anca Serea l-a transmis pe InstaStory.

Aceasta nu este prima dată când Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate. În trecut, ea a avut episoade de leșin și a fost transportată la spital pentru tratament cu perfuzii din cauza unei anemii severe. Cu toate acestea, vedeta și-a menținut optimismul și a rămas atentă la sănătatea sa și a copiilor săi.

Cu privire la infecția oculară pe care a experimentat-o recent, aceasta a dezvăluit că ea și copiii au fost afectați de aceasta și că tratamentul a fost necesar pentru a face față infecției.

Citește și:

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.