Setari Cookie-uri

Legătura neștiută dintre Anca Serea și Andreea Raicu: Mi-au atras atenția...

Anca Serea și Andreea Raicu sunt două vedete apreciate, însă puțini știu ce le leagă, de fapt, pe cele două.

Andreea Raicu și Anca Serea sunt două prezențe cunoscute și apreciate în lumea televiziunii autohtone. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc legătura profundă dintre cele două personalități și părerea pe care o are Anca Serea, soția lui Adi Sînă, despre fosta prezentatoare TV.

Recent, Anca Serea a făcut unele declarații surprinzătoare despre Andreea Raicu, dezvăluind că există o serie de aspecte care le leagă. Ambele au avut parte de succes ca modele, câștigând un cunoscut concurs internațional în acest domeniu.

"O admir pe Andreea! Avem foarte multe lucruri în comun, în primul rând iubirea pentru lucrurile feminine. O admir, o respect, pot să zic că este un model, în anumite privințe, pentru mine. Amândouă suntem câștigătoare ale unui concurs internațional de modelling. Din colecția Andreei îmi plac foarte mult rochiile, sunt foarte feminine. Îmi place tot ce creează. Mi-au atras atenția și cămășile cu panglică", a mărturisit Anca Serea pentru Playtech.

Citește și:

Cu toate acestea, frumusețea și succesul nu sunt lipsite de obstacole. Recent, Anca Serea a fost nevoită să anuleze o vacanță la Milano, din cauza fricii de zbor. Împreună cu soțul ei, Adi Sînă, planificaseră o escapadă în orașul italian pentru a sărbători ziua artistului. Cu toate acestea, frica de avion a Ancai a împiedicat această călătorie.

"Trebuia să plecăm la Milano, de ziua lui Adi, dar eu nu mai zbor și nu aveam timp să ne mișcăm cu mașina, din păcate. Nu am reușit nici acum să trec peste această frică, dar încă lucrez la asta. Mi-aș dori să pot! Cele mai lungi zboruri au fost spre America, cu Adi: New York și Chicago. Nici nu mai țin minte cum au fost. Au fost cu mulți ani în urmă, acum 11 sau 12 ani", a explicat Anca Serea, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Operații estetice

La vârsta de 43 de ani și mamă a șase copii, Anca Serea continuă să impresioneze prin forma sa fizică impecabilă, menținându-se printr-un stil de viață echilibrat. Cu toate întrebările adresate cu privire la intervențiile estetice, prezentatoarea TV a rămas discretă, dar și-a exprimat opinia în mod clar.

"Nu pot să spun că sunt adepta, că sunt pro sau contra, cred că fiecare face cum decide pentru el și dacă nu se simte bine în propria piele, atunci e important, dar nu în mod exagerat, nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon", a declarat Anca Serea pentru Spynews.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: