Setari Cookie-uri

Matei Stratan, horărât să o dea în judecată pe Mădălina Ghenea. Totul are legătură cu fetița celor doi: Vom ajunge și la asta

Matei Stratan este decis să o acționeze în judecată pe mama fetiței sale, Mădălina Ghenea, asta pentru că cei doi nu au ajuns încă la o înțelegere în ceea ce privește programul de vizită pentru micuța Charlotte.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au trăit o poveste de iubire scurtă dar pasională, iar în urmă cu 7 ani cei doi s-au despărțit. Cu toate acestea, pe frumoasa actriță și omul de afaceri îi leagă micuța Charlotte, fetița care s-a născut din dragostea pe care și-au purtat-o unul altuia.

Deși au trecut mulți ani de la separare, Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu au ajuns la un consens în ceea ce privește programul de vizită al fiicei lor. Astfel, afaceristul își dorește ca fetița sa să poată să vină în România, pentru a petrece timp cu ea în țara natală, alături de bunicii paterni.

Matei Stratan este pe punctul de a o da în judecată pe fosta sa parteneră de viață, asta pentru că actrița nu vrea să își lase fiica să părăsească Italia. Până în acest moment, omul de afaceri și familia lui călătoresc în Italia pentru a o vedea pe micuță.

Citește și:

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, pentru CANCAN.RO.

Matei Stratan și-a refăcut viața amoroasă

După relația cu Mădălina Ghenea, Matei Stratan a păstrat discreția cu privire la viața sa personală. Omul de afaceri are mare succes pe plan profesional, dar și personal.

Pentru sursa citată mai sus, acesta a recunoscut că este într-o relație, însă nju dorește să ofere amănunte cu privire la femeia care l-a făcut din nou să iubească.

Citește și:

„Eu sunt bine din toate punctele de vedere, pe toate planurile. Nu-mi doresc să vorbesc despre iubita mea. Și nici despre altceva. Da, e frumoasă”, a mai spus Matei Stratan.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.