Setari Cookie-uri

Legătura neașteptată dintre Rona Hartner și Dinu Maxer: Mi-a plâns sufletul...

Nimeni nu se gândea că Dinu Maxer ar fi avut o legătură neașteptată cu regretata Rona Hartner. Ce a declarat artistul, după moartea Ronei Hartner?

Lumea artistică și-a luat adio de la o legendă a scenei românești, Rona Hartner, care a pierdut lupta împotriva cancerului la vârsta de 50 de ani. Printre cei rămași într-o profundă durere se află și Dinu Maxer, artistul care a dezvăluit că legătura dintre el și Rona a fost una mai puternică decât s-ar fi crezut la prima vedere.

Deși în ochii publicului păreau doi artiști fără vreo legătură directă, Rona Hartner și Dinu Maxer erau, de fapt, rude prin alianță. Rona a fost nașa fratelui cel mic al lui Dinu, iar familiile lor au trăit momente frumoase împreună, vizitându-se reciproc și construind amintiri prețioase.

"Astăzi mi-a plâns sufletul! Vestea că Rona Hartner a plecat printre îngeri m-a șocat! Reușise de atâtea ori să păcălească boala…Ne cunoșteam din adolescență… Părinții noștri au fost prieteni apropiați… petreceri împreună, a fost nașa fratelui meu mic... pozele sunt de la ziua mea de 14 ani, sărbătorită la Rona acasă… cea de-a doua, de la o aniversare a Rindei (sora Ronei). A fost prima care a crezut în talentul meu de pianist. Împreună, în anii de liceu (fiindcă era născută în același an cu mine), am participat la „Cântarea României” (ea solistă, iar eu am acompaniat-o la orgă), fiind jurizați chiar de Mihaela Runceanu," a mărturisit Dinu Maxer.

Citește și:

Maxer a continuat să împărtășească detalii despre evoluția lor în carierele muzicale și relația lor specială. Rona Hartner a fost nu doar o colegă de scenă, ci și o susținătoare dedicată a talentului lui Maxer, contribuind la debutul său în lumea muzicală.

"Ne-am întâlnit deseori în showbiz, dar și la zile de naștere. Am petrecut împreună săptămâni întregi la Ferma Vedetelor, reality show-ul ce ne-a adus iarăși aproape. Nu am ratat ultima ei zi de naștere, sărbătorită anul acesta, când a schimbat prefixul, ca și mine, 50 de ani! Îmi plânge sufletul….și nu pot să zic decât că îi mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut parte din viața mea! A fost o prietenă unică… specială… zăpăcită… talentată…. sufletistă! Nu te voi uita," a dezvăluit artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.