Setari Cookie-uri

Antonia, detalii neștiute despre divorțul părinților săi. Tatăl adoptiv al artistei și-a refăcut viața în România

Antonia a fost crescută cu multă dragoste de către mama sa, Denise Iacobescu, și tatăl ei adoptiv. Pe când avea 15 ani, părinții ei au divorțat, iar cel care i-a fost ca un tată și-a refăcut viața în România. Ce spune artista despre separarea părinților ei?

Antonia, în vârstă de 34 de ani, se remarcă în showbiz-ul românesc nu doar prin talentul său, ci și prin curajul și deschiderea cu care își împărtășește poveștile personale. În lumina reflectoarelor, artista își dezvăluie adesea părți din viața sa privată, iar un aspect puțin cunoscut este povestea complexă legată de părinții săi - Denise Iacobescu și Mihai Iacobescu.

Antonia, cunoscută pentru cariera sa muzicală și relația cu Alex Velea, provine dintr-o familie complexă, marcând-o încă de la începutul vieții. Despre mama sa, Denise Iacobescu, în vârstă de 54 de ani, Antonia a vorbit adesea cu mândrie, expunând-o în fața camerelor de filmat și evidențiind legătura strânsă dintre ele. Ceea ce puțini știu este că Antonia are un tată biologic și un tată adoptiv. Mihai Iacobescu, tatăl adoptiv al artistei, a devenit un susținător dedicat și un părinte devotat după ce tatăl biologic al Antoniei a ales să o părăsească înainte de nașterea ei.

Citește și:

Denise Iacobescu și Mihai s-au căsătorit în 1991, când Antonia avea doar doi ani. A fost momentul în care Mihai a devenit figura paternă pentru artista în devenire. Într-un interviu, acesta a mărturisit că nu i-a fost greu să o accepte și să o iubească pe Antonia ca pe propriul copil.

”Cu Denise m-am căsătorit în 1991. Până să ne luăm am fost doar iubiți, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine și câștiga bani frumoși. Denise era deja mămică. O avusese pe Antonia dintr-o altă relație. O iubeam enorm, așa că nu mi-a fost greu să o iubesc și pe Antonia ca pe fiica mea,” a declarat Mihai Iacobescu într-un interviu anterior, potrivit cancan.ro.

În 2004, Denise și Mihai au decis să urmeze căi separate, iar în 2005 au divorțat. Această decizie a fost acceptată de Antonia, care avea 15 ani la acea vreme. Deși s-au despărțit, Mihai și Denise au menținut o relație de prietenie, gândindu-se mereu la binele fiicei lor comune.

Citește și:

”În 2004 ne-am despărțit, iar în 2005 am divorțat în America. Nu consider că am păcătuit pentru că am divorțat de prima soție. Nu mai mergea între noi. Pur și simplu nu mai mergea. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi împreună. Poți ajunge să te bați, să îți scoți ochii. Mă rog, la noi să zicem că a fost nepotrivire de caracter. Normal că nu poți sta cu acea persoană. Dumnezeu nu te condamnă pentru lucrul ăsta,” a mai spus Mihai Iacobescu.

Antonia a vorbit deschis despre relația sa cu părinții săi, menționând că a avut mereu o legătură strânsă cu aceștia. Mihai Iacobescu a făcut tot posibilul pentru a-i oferi o copilărie lipsită de griji, iar Antonia a crescut într-un mediu în care s-a simțit iubită și susținută.

Citește și:

"Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict, dar știu că au făcut-o spre binele meu. În același timp, știam că pot să mă adresez lor în orice problemă aveam și știu că am avut o educație sănătoasă pe care încerc să o transmit mai departe copiilor mei,” a dezvăluit Antonia într-un interviu exclusiv pentru ego.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.