Setari Cookie-uri

Marius Elisei și Gabriela, sfarșitul relației? Declarațiile brunetei în legătură cu problemele cu alcoolul ale lui Marius Elisei

După ce în presă s-a zvonit că Marius Elisei și Gabriela și-au spus Adio, acum bruneta a dorit să facă anumite clarificări despre relația cu fostul soț al Oanei Roman.

Speculațiile cu privire la relația dintre Marius Elisei și Gabriela Elena Băcinică au stârnit un val de întrebări și controverse în rândul publicului. Deși nu au mai fost văzuți împreună recent, Gabriela a venit cu clarificări în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" de la Antena Stars, punând capăt zvonurilor care circulau.

La începutul lui septembrie 2023, Marius Elisei și Oana Roman și-au spus definitiv „adio”. Într-un timp foarte scurt, Elisei a fost remarcat alături de o nouă parteneră, Gabriela Băcinică, care este de profesie asistent medical. Deși relația lor a fost subiect de discuție, au fost observați mai rar împreună, alimentând speculațiile privind o posibilă despărțire. Într-un interviu recent, bruneta a luat atitudine, confirmând că relația lor este în continuare solidă și funcțională, deși preferă să rămână mai discreți în ceea ce privește detalii ce țin de povestea de dragoste pe care cei doi o trăiesc.

Citește și:

„Nu ne-am despărțit, doar că noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună acest lucru și nu cred că, dacă nu mai postăm nimic sau nu mai suntem văzuți împreună, înseamnă că ne-am despărțit. Mie mi se pare că relația funcționează foarte bine, cum ar trebui să funcționeze, fiecare își vede de treaba lui. Ne întâlnim seara sau mâncăm la prânz, dimineața plecăm fiecare la jobul lui și cam atât. Dar despărțiți, nu!”, a spus Gabriela Elena Băcinică la „Xtra Night Show”, conform Spynews.

În plus, Gabriela și-a apărat partenerul, respingând cu fermitate acuzațiile conform cărora Marius Elisei ar avea probleme cu alcoolul, considerând că sunt doar zvonuri nefondate. Ea a subliniat că fostul soț al Oanei Roman este un partener de viață minunat, remarcându-i calitățile și demonstrându-și susținerea față de acesta.

Citește și:

„Mi-a demonstrat că este un om cu care poți trăi în armonie, că este spontan, că de multe ori mă surprinde foarte plăcut și eu mă mir și mă șochez de unde are atâta imaginație. Cam așa decurg lucrurile. Pe mine nu mă interesează ce se spune despre el. Până nu-mi demonstrează lucrurile negative de care s-au spus, nu cred”, a mai spus Gabriela.

În timp ce Elisei este cunoscut pentru parcursul său profesional variat, de la șofer la o florărie până la șofer Uber, s-a remarcat prin atenția și respectul acordat clienților săi. Venitul său lunar poate varia, în funcție de orele lucrate și de bacșișurile primite, și poate ajunge la nivelul de 1.000 de euro.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar fostul Oanei Roman, despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă. Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor”, a declarat pentru Click! cineva care i-a fost client.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.