Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Oanei Roman.Ce a putut spune despre Marius Elisei:Bărbații români din ziua de azi mi se par

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Oanei Roman, în urma certurilor pe care le-a avut cu fostul ei partener de viață. Ce a putut spune despre Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au rupt orice fel de legătură, iar de curând acesta s-a afișat în compania unei alte femei și chiar a confirmat noua lui relație. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ o lună la o petrecere, au continuat să vorbească și au decis să formeze un cuplu, ceea ce a dus la multe comentarii din partea oamenilor din jurul ei și, inclusiv, Cătălin Botezatu a avut ceva de zis în acest sens.

Cunoscutul designer a început prin a spune că are o părere foarte bună despre Oana Roman, care este o femeie cultă și educată. Mai mult de atât, a afirmat căa cunoscut atât frumusețea vieții, cât și partea mai întunecată și nu merită să facă parte dintr-o poveste precum aceasta, care a devenit urâtă și care nu o reprezintă în niciun fel. Din punctul lui de vedere, merită să își ofere singură șansa de a începe un nou capitol din viața sa.

Citește și:

Citește continuare pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.