Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez, reacție dură în urma speculațiilor legate de divorț. Răspunsul tranșant al vedetei

Jennifer Lopez pune capăt speculațiilor privind relația sa cu Ben Affleck.

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a captat atenția publicului în ultimele luni, alimentând numeroase speculații despre un posibil divorț. În timpul unei conferințe de presă din Ciudad de México, unde Jennifer Lopez își promova noul film, Atlas, artista a avut o reacție neașteptată când a fost întrebată despre problemele din relația cu Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au început prima dată o relație în perioada 2002-2004, însă drumurile lor s-au despărțit la acel moment. După aproape două decenii, cei doi și-au reluat relația în 2021 și s-au căsătorit în 2022, în cadrul unei ceremonii intime în Georgia. Relația lor părea să funcționeze bine, însă recent au apărut zvonuri persistente despre un posibil divorț.

Citește și:

În ultima perioadă, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au mai fost văzuți împreună la fel de des. Absența lui Affleck de la Gala Met 2024, unde Jennifer Lopez a participat singură, a ridicat multe semne de întrebare. Mai mult, se zvonește că cei doi nu mai locuiesc împreună, iar Affleck a fost surprins fără verighetă, ceea ce a amplificat ipoteza unui divorț iminent.

Întrebată despre aceste zvonuri în timpul unei conferințe de presă în Ciudad de México, Jennifer Lopez a reacționat ferm. Deranjată de întrebările despre un posibil divorț, vedeta a tăiat scurt discuția, replicând jurnalistului:

„Poți mai mult de atât.”

Artista a fost vizibil iritată de indiscreția întrebării și a refuzat să comenteze pe marginea subiectului.

Citește și:

Deși zvonurile despre divorț continuă să circule, reacția tranșantă a lui Jennifer Lopez indică faptul că artista nu este dispusă să discute public despre viața sa personală. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck și dacă vor apărea clarificări suplimentare din partea celor doi. Până atunci, speculațiile și curiozitatea publicului rămân la cote ridicate.


Kudika
24 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.