Setari Cookie-uri

Acum este atât de ușor să faci un act de bunătate!

Când picăturile de bunătate ale mai multor persoane se însumează, rezultatul este un act de bunătate de care poate beneficia un om la nevoie. 

Îmi amintesc până la cele mai mici detalii momentul în care am văzut "Pay it forward/ Dă mai departe". Este povestea unui puști de 11 ani care reușește să mobilizeze o lume întreagă să joace leapșa cu fapte bune. Dacă nu ai văzut filmul, ți-l recomand din suflet, îți va reda la propriu speranța în umanitate.

Lecția cu care eu am plecat din film este că gesturile mici contează cu adevărat și că pot, însumat, să schimbe lumea în mai bine și mai frumos. Sunt sigură că avem nevoie periodic de un "kind reminder" în acest sens pentru că, de multe ori, ne simțim copleșiți de tot ce avem de îmbunătățit în lume și abandonăm misiunea chiar inainte de a încerca "Ce rost are să reciclez eu când avioanele poluează atât de mult? De ce să folosesc pai din hârtie, oricum sunt poluate oceanele?" șamd.

O vorba veche din popor spune că "pic cu pic se face mult". Iar când picăturile de bunătate ale mai multor persoane se însumează, rezultatul este un act de bunătate de care poate beneficia un om la nevoie.

Carrefour a decis să faciliteze gesturile bune prin intermediul unei platforme care centralizează picăturile de bunătate din comunitate astfel încât fiecare efort individual, oricât de mic ar părea, este o cotizație în plus la binele comun al comunității.

Cu ajutorul programului Act For Good acum a devenit mai simplu ca niciodată să faci bine!

Cum funcționează programul Act for Good?

Programul este integrat în aplicația Carrefour, disponibilă gratuit atât în App Store și Google Play. Odată descărcată aplicația, la crearea unui cont Act for Good, ți se va genera un cod special direct în app, pe care îl poți activa la casa de marcat din orice magazin Carrefour. Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun), în plus ai extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumulează exclusiv în contul individual prin scanarea codului Act For Good.

Ce se întâmplă cu punctele din contul Act for Good?

Poți dona punctele din contul tău către un ONG sau către o cauză socială listată în aplicație. De asemenea, tot cu ajutorul punctelor, poți susține comunitatea de producători locali achiziționând produse la reducere din acest segment. Grație acestui sistem, beneficiezi de reduceri pentru produsele bio, eco, sănătoase, ce contribuie la binele celor din jur și al mediului;

Binele în numele comunității se va manifesta prin susținerea producătorilor locali, donații și o mai mare grijă față de natură și mediul în care trăim.

Binele se întoarce și către tine!

Nu este surprinzător că atunci când faci bine, primești bine. Iar această energie a faptelor bune este perfect redată și în aplicația Act for Good unde "a face bine" devine adevărata monedă de schimb!

Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a participa la experiențele dedicate din aplicație (evenimente, activități, degustări), pentru a beneficia de produse a căror achiziționare susține comunitatea dar și pentru „deblocarea” de vouchere speciale pentru reduceri exclusive Act For Good.

Veștile bune nu se termină aici! Aplicația cuprinde nenumărate alte surprize: EXTRA reduceri și puncte de loialitate la ofertele săptămânale disponibile în aplicație și semnalizate la raft, reduceri zilnice speciale, între 20% și 50% la gamele și produsele selectate zilnic, produse Premium exclusive pentru membrii programului sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le vei descoperi descărcând aplicația Carrefour din App Store și Google Play!

Să faci bine nu a fost niciodată mai ușor și mai plăcut! Grație programului Act for Good, faci shopping responsabil și adopți un stil de viață echilibrat și sustenabil în beneficiul tău dar și al întregii comunități!


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.