Setari Cookie-uri

Cine este tânărul bucătar Janni Alexandridis, care a primit cuțitul de aur în Sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite?

Juriul este impresionat de talentul și experiența lui Alexandridis, un bucătar cu origini diverse și o conexiune specială cu România.

Ediția din 17 septembrie 2023 a emisiunii "Chefi la Cuțite" a adus o surpriză de proporții, o nouă apariție strălucitoare în lupta pentru marele premiu. Florin Dumitrescu, unul dintre jurații emisiunii, a făcut o alegere curajoasă, oferind cuțitul său de aur unui tânăr bucătar cu o experiență impresionantă , Janni Alexandridis.

Janni Alexandridis a reușit să cucerească juriul cu prezența și cu talentul său în bucătărie. Cu doar 23 de ani, el este un bucătar profesionist care a gătit pentru nume mari din industria mondială de divertisment, precum Lewis Hamilton sau Selena Gomez. Origini diverse îl definesc, jumătate grec, jumătate român, și provine din Germania. Totuși, are o legătură specială cu România, deoarece mama sa este originară din Oradea.

Citește și:

Părinții lui s-au întâlnit în Germania, la restaurantul tatălui său, și au format o familie acolo. Chiar dacă nu a crescut în România, Janni Alexandridis a învățat să pregătească mâncăruri tradiționale românești și este pregătit pentru orice provocare culinară i-ar apărea în cale.

În cadrul emisiunii "Chefi la Cuțite," Janni a dezvăluit că are cunoștințe legate de bucătăria românească, deși recunoaște că nu la nivelul pregătirii sale în bucătăria japoneză sau germană, unde are experiență semnificativă. Cu toate acestea, s-a declarat dispus să demonstreze că poate stăpâni arta bucătăriei românești și că este gata să își folosească talentul pentru a impresiona juriul și telespectatorii.

Citește și:

”Știu, dar nu așa bine ca și mâncarea japoneză și germană, dar știu. Sarmale pot să fac, mămăligă pot să fac. Tocănița nu este doar românească. Am învățat stilul românesc cu carne afumată”, a spus Janni Alexandridis, la Chefi la cuțite.

Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu, iar acum este în cursa pentru premiul mare în valoare de 30.000 de euro.

De asemenea, într-o ediție anterioară, Cătălin Scărlătescu și-a ales cuțitul de aur, oferindu-l tânărului bucătar Alex Mihoc. La doar 18 ani, acesta din urmă a reușit să convingă juriul cu talentul său și cu experiența sa în bucătărie, aducând și el o perspectivă proaspătă și plină de promisiuni în competiție. Alex Mihoc provine din Franța și și-a descoperit pasiunea pentru gătit în clasa a VIII-a, dovedind că vârsta nu este un impediment în calea pasiunii și talentului în bucătărie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.