Setari Cookie-uri

Ce spune Gabi Bădălău despre mesajele cu el postate de Claudia Pătrășcanu: Ce relevanță au lucrurile astea acum...

Gabi Bădălău a reacționat după ce Claudia Pătrășcanu a postat numeroase mesaje trimise de el, în care o aprecia și își cerea scuze pentru tot ceea ce a făcut.

După ce Claudia Pătrășcanu a publicat recent conversațiile private cu fostul ei soț, Gabi Bădălău, pe rețelele de socializare, acesta a făcut primele declarații pentru a clarifica situația. În urma apariției acestor mesaje, care au stârnit un val de discuții și speculații, iubitul Biancăi Drăgușanu a dorit să aducă mai multă lumină asupra contextului și vechimii acestora. Conversațiile prezentate de Claudia Pătrășcanu pe Instagram cuprindeau scurte mesaje în care Gabi Bădălău îi cerea iertare și își exprima aprecierea, recunoscând calitățile ei ca mamă și femeie. Totuși, Bădălău a făcut precizări importante, afirmând că aceste mesaje nu sunt recente, ci datează din timpul căsniciei lor, între anii 2019 și 2020.

Citește și:

Într-un interviu acordat Antena Stars, Gabi Bădălău a subliniat că nu mai crede în calitățile fostei sale soții, acelea pe care le exprima în mesajele respective, în timp ce cei doi formau o familie.

„Claudia a pus niște mesaje din 2019-2020 într-un anumit context (…) Nu, cu siguranță nu (n.r. – nu mai crede că e o mamă minunată și perfectă). Toate acțiunile ei și faptele vorbesc despre caracterul ei și despre cât de bună sau minunată e sau nu e. Mesajele pe care ea le-a postat sunt mai vechi de cinci ani de zile și au fost într-un anumit context. Erau din timpul relației, ce relevanță au lucrurile astea acum, la cinci ani după scandal?”, a declarat Gabi Bădălău, potrivit sursei citate mai sus.

Deși recunoaște că artista este mama copiilor lui și îi dorește tot binele din lume, Gabi Bădălău a subliniat că relația sentimentală cu aceasta s-a încheiat și că acum este important să le asigure liniștea și siguranța copiilor lor, Gabriel și Nicolas. Mai mult, Bădălău și-a exprimat dorința ca cei doi copii să crească într-un mediu lipsit de stres și să aibă parte de o educație stabilă.

Citește și:

„M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei. Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?”, a mai declarat Gabi Bădălău.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.