Setari Cookie-uri

Bărbații au pretenții doar de la femei, de la ei înșiși, niciodată

Suntem moderni, suntem dezvoltați, suntem cum vreți voi și, în plus, suntem și ipocriți, mai ales când vine vorba despre pretențiile pe care bărbații le au față de femei în relații și în viața cotidiană. Adică mereu.

De la aspectul fizic până la comportament, bărbații par să aibă mereu așteptări clare și uneori nerealiste de la partenerele lor. Cu toate acestea, ca să fim corecți, există și un alt aspect al acestei dinamici care merită să fie explorat – pretențiile pe care bărbații le au de la ei înșiși. Doar că sunt mai mititelele.

Unul dintre aspectele în care bărbații pot avea pretenții mai reduse față de ei înșiși este legat de aspectul lor fizic. În timp ce societatea pune o presiune considerabilă asupra femeilor pentru a se conforma unor standarde de frumusețe nerealiste, bărbații nu sunt supuși aceleiași presiuni. Ei pot să se simtă confortabil în propriul lor corp fără a resimți aceeași presiune de a arăta perfect sau de a se conforma anumitor idealuri de frumusețe.

Citește și:

În plus, în ceea ce privește cariera și succesul profesional, bărbații pot să-și asume mai puține pretenții decât femeile. Deși ambele sexe pot să-și dorească să atingă succesul în carieră, există o percepție că bărbații sunt mai predispuși să fie apreciați și recunoscuți pentru realizările lor profesionale.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.