Setari Cookie-uri

Șocant! Iubitul Oanei Matache, Radu Siffredi s-a sărutat cu Lino Golden: Mai avem loc în pat și de tine...

Radu Siffredi șochează din nou, de această dată fiind vorba despre o imagine în care apare sărutându-se alături de Lino Golden! Ce a declarat iubitul Oanei Matache?

O nouă bombă a fost aruncată în showbiz-ul autohton, iar protagoniștii sunt nimeni alții decât Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, și Lino Golden, cei doi fiind surprinși sărutându-se într-o imagine postată pe Threads, cea mai recentă aplicație de socializare a momentului. Astfel, Radu Siffredi a decis să împărtășească cu internauții o fotografie în care se sărută cu Lino Golden, lăsând fanii și prietenii virtuali ai cuplului Matache-Siffredi cu gura căscată. În fotografia controversată, cei doi bărbați apar alături de iubitele lor, Oana Matache și Delia, creând un tablou cu atât mai șocant pentru admiratorii lor.

„Asta așa, ca să nu mai comenteze săracul ăla de Lino Golden că, de fapt, mă iubește”, a fost explicația șocantă oferită de Radu Siffredi în descrierea imaginii.

Citește și:

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar unii dintre utilizatorii aplicației au răspuns cu surprindere și chiar cu jigniri. Chiar și așa, în ciuda comentariilor negative, Radu Siffredi nu s-a lăsat intimidat și a ripostat într-un mod neașteptat.

„Nu mai fi frustrat, frate. Haide și tu. Mai avem loc în pat și de tine. Nu știu dacă ai văzut, dar Lino Golden are super mulți bani. Are un pat double king size. De obicei, acolo ne dăm meet. Te așteptăm”, a răspuns el.

Conversația tensionată dintre cei doi a continuat cu o serie de schimburi de replici ironice și jigniri, stârnind și mai mult curiozitatea și speculațiile în rândul fanilor, care oricum nu îl vedeau cu ochi buni pe noul iubit al Oanei Matache.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.