Setari Cookie-uri

Cum să te simți feminină zi de zi: 5 lucruri de care să ții cont

Iată 5 modalități prin care te poți simți feminină în fiecare zi.

Deseori, privind în jurul nostru, admirăm femeile pe care le percepem drept feminine și ne dorim să ne inspirăm de la acestea. Evident, nu există o rețetă perfectă pe care să o aplicăm atunci când vrem să fim feminine, însă, sunt niște trucuri și niște lucruri pe care le putem lua în seamă, iar, mai presus de acestea, cel mai important aspect este încrederea în sine.

Pe lângă recomandarea de a lucra la propria persoană în ceea ce privește încrederea în sine, iată alte 5 aspecte de care poți să ții cont atunci când îți dorești să fii mai feminină.

1. Poartă haine care să îți avantajeze silueta și în care să te simți bine

O ținută care nu te avantajează nu doar că nu se va așeza bine pe corpul tău, ci, în general, te va determina să te simți inconfortabil și nu te va pune în valoare. Alege croiuri, modele și culori care să se potrivească siluetei tale și care, evident, să-ți placă.

Citește și:

Dacă, de exemplu, preferi blugii în detrimentul fustelor sau al altor tipuri de pantaloni, poți alege o croială potrivită și îi poți purta în numeroase ținute elegante, care te vor determina să te simți feminină. De exemplu, îi poți asorta cu bluze elegante sau cu cămăși, le poți adăuga o curea calitativă, care să redefinească aspectul acestora și, de asemenea, pantofii cu toc sau balerinii pot fi o alegere potrivită pentru a crea ținute feminine.

2. Accesorizează-ți ținuta cu o poșetă și cu bijuterii

Când îți creezi o ținută elegantă, nu uita să adaugi ținutelor tale un plus de stil prin intermediul unei poșete și cu ajutorul bijuteriilor. Poți opta pentru posete Valentino Garavani, fiindcă design-ul lor îți permite să le combini ușor fie cu ținute casual, fie cu ținute elegante.

Citește și:

De asemenea, pe lângă o geantă potrivită, poartă bijuterii. Este recomandat ca acestea să fie subtile, delicate, fără să atragă atenția sau să fie excesiv de mari și de multe. Un colier delicat și o pereche de cercei pot fi, de cele mai multe ori, suficiente pentru a te simți feminină și aranjată.

3. Folosește parfum

Un alt lucru de care este indicat să ții cont este parfumul. Alege un parfum potrivit gusturilor tale, care să te definească, și poartă-l cu încredere și cu zâmbetul pe buze zi de zi. Acesta va contribui, fără îndoială, la imaginea pe care o ai despre tine și te va determina să te simți mai atrăgătoare.

4. Îngrijește-ți părul și unghiile

O carte de vizită pentru femei pot fi părul și unghiile. Chiar dacă, de exemplu, ai părul scurt sau este greu să îl coafezi, cel mai important este să îl ai mereu spălat și pieptănat. De asemenea, chiar dacă unghiile tale nu sunt făcute cu gel sau cu ojă semipermanentă, ci alegi să le dai singură cu ojă sau să le porți simple, contează să fie în permanență îngrijite.

Citește și:

5. Găsește o formă prin care să te exprimi

Nu în ultimul rând, feminitatea înseamnă și libertate de exprimare, curaj, pe lângă grija constantă față de propriul corp și propriul aspect. Așa că, acordă-le sufletului și minții tale îngrijirea necesară și caută o formă prin intermediul căreia să te exprimi și să-ți explorezi pasiunile. Experimentează până descoperi care sunt lucrurile care te fac să te simți liberă, fericită, încrezătoare și dedică timp acestor activități.

De exemplu, dacă îți place să dansezi, urmează un curs de dans sau, pur și simplu, pune-ți muzică și dansează prin casă. Găsește-ți pasiunile, investește în acestea și exprimă-ți feminitatea prin intermediul lor.

Așadar, mai presus de felul în care arăți, feminitatea înseamnă și ceea ce simți, și libertatea pe care ți-o oferi pentru a te cunoaște, pentru a explora, pentru a-ți dezvolta pasiunile. Îngrijește-ți, deopotrivă, trupul, sufletul și mintea și bucură-te de tot ceea ce reprezinți ca femeie, de tot ceea ce poți crea și de tot ceea ce poți simți.

Citește și:

Sursa foto: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.