Setari Cookie-uri

Andra, exemplu de asumare și sinceritate la Românii au talent: Mă simt cea mai frumoasă, chiar și cu câteva kilograme în plus

Andra, prin sinceritatea și deschiderea sa a transmis un mesaj puternic de acceptare de sine și de încurajare pentru toți cei care se luptă cu complexele legate de aspectul lor fizic.

Andra, cunoscuta solistă și jurată a emisiunii "Românii au talent", a devenit recent subiectul discuțiilor în mediul online și offline, după ce a împărtășit deschis lupta cu complexele legate de greutate și acceptarea de sine. Într-un moment sincer și emoționant la masa juriului, Andra a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat și despre procesul de acceptare a propriului corp.

Într-o ediție recentă a emisiunii "Românii au talent", difuzată pe 23 februarie, Andra a făcut publice gândurile sale despre greutate și acceptare în urma unui număr de dans cu un puternic mesaj emoțional. Grupul feminin "Călătorie în pântec" a prezentat un spectacol care a subliniat importanța acceptării corpului așa cum este el, moment care a inspirat-o pe Andra să își exprime propriile sentimente.

Citește și:

Andra a recunoscut că a fost supusă la comentarii răutăcioase online și a fost judecată pentru aspectul său fizic, în special în legătură cu greutatea sa. Ea a mărturisit că s-a luptat să slăbească, dar că nimic nu a funcționat și că a avut complexe legate de acest aspect al vieții ei.

"Sincer, mă simt cea mai frumoasă, chiar și cu câteva kilograme în plus. Încrederea în tine e cel mai important lucru pe care îl poți avea și te ajută să te simți bine în pielea ta, indiferent de standardele frumuseții", a scris Andra pe pagina sa de Facebook, exprimându-și în mod deschis gândurile și sentimentele.

Cu sinceritate și vulnerabilitate, Andra a vorbit despre perioada în care își ascundea corpul și încerca să se conformeze unor standarde impuse de societate. Cu toate acestea, ea și-a găsit curajul de a accepta și chiar de a sărbători corpul său așa cum este el, în ciuda presiunilor sociale și a comentariilor critice.

Citește și:

„În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere, că aia e slabă, că aia e slabă, nu! Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam trei chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”, a mai punctat Andra.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.