Setari Cookie-uri

Îngrijirea ideală pentru părul creț

Te numeri printre persoanele norocoase să aibă un păr lung, des și creț? Am pregătit pentru tine în acest articol câteva sfaturi pentru a te asigura că îi oferi părului tău toată atenția de care are nevoie.

Deși arată fabulos, are mult volum și este fermecător, părul creț poate aduce și o serie de neplăceri. Printre acestea se numără vârfurile uscate, cârlionți care nu doresc să stea în nicio poziție sau efectele umidității din aer. Pentru a avea o rutină potrivită tipului tău de păr, am adăugat în acest articol câteva informații care îți vor fi sigur de folos.

  1. Cât de des să te speli pe cap? - În cazul părului creț este benefic să te speli de 2 sau 3 ori pe săptămână. Spălarea intensivă poate contribui la uscarea părului, deoarece poate distruge uleiurile naturale ale scalpului. Acest lucru este valabil și pentru acțiunile care se petrec după spălare, respectiv uscarea și coafarea părului.

  1. Ce produse de îngrijire trebuie să folosesc? - O rutină completă de îngrijire ar trebui să conțină un șampon, un balsam și o mască pentru părul creț, un ulei pentru par uscat și o spumă de păr.

    Citește și:
  2. Cum ar trebui să îmi usuc părul? După ce ți-ai spălat părul, evită să îl usuci cu prosopul. Poți folosi un uscător de păr, dar cu difuzor de aer pentru a menține forma buclelor. Dacă ai suficient timp, cea mai sănătoasă metodă de a-ți usca părul este natural.

  1. Ce produs să folosesc pentru a-mi pieptăna părul? - Înlocuiește peria cu un pieptene cu dinți rari sau folosește-te de propriile degete pentru a-l descâlci. De asemenea, piaptănă-ți părul mereu de la vârf spre rădăcină și descâlcește-l doar când este umed.

  1. Cum ar trebui să am grijă de părul meu zi de zi? - Pentru început, alege o față de pernă din mătase sau satin, deoarece acestea nu absorb umezeala. Un alt lucru pe care l-ai putea evita ar fi să nu îți ții părul prins într-o coadă sau într-un coc pe tot parcul zilei.

    Citește și:

Ține cont de sfaturile primite în acest articol și bucură-te de buclele tale unice!

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.