Setari Cookie-uri

Oja semipermanentă cu finisaj durabil și lux strălucitor

Iubitoarele de manichiură cunosc termenul factorului timp. Realizarea unei manichiuri profesionale poate dura ore întregi între diferitele straturi, șlefuire și timpul de uscare.

Apoi urmează îngrijirea zilnică, deoarece o unghie s-a decojit sau oja nu mai este suficient de strălucitoare. Însă asta era cu mult timp înainte. Finisajul durabil te poate reține doar câteva minute. De asemenea, nu te vei deranja cu manichiura în următoarele 3 săptămâni. Acum îți poți permite o dimineață relaxată. Ai mai mult timp și pentru alte activități, mai ales că oja nu se mai teme de stres.

Lacul clasic ți-a dat multe bătăi de cap. Unghiile se usucă greu și mai mult decât atât, trebuie să aștepți ore întregi până când lacul se usucă complet și nu poți face nimic cu mâinile în acest timp. Cel mai rău lucru, este atunci când trebuie să le folosești urgent și astfel, afectezi manichiura. Ai două opțiuni. Fie o iei de la capăt, fie renunți la ideea de a avea unghiile colorate săptămâna aceasta pentru că te grăbești. Din acest motiv, trebuie să treci la oja semipermanentă. Nu se usucă în aer liber și ai nevoie de o lampă LED sau UV, dar cel puțin este fiabilă și eficientă. După fiecare strat trebuie să-ți introduci unghiile sub radiația lămpii. O lampă UV le permite să se usuce timp de 2 minute, în timp ce o lampă LED le usucă în 30 de secunde. Pentru un lac clasic, trebuie să aştepţi cel puțin 15 minute între fiecare strat. Dacă faci un calcul este evident că oja semipermanentă predomină.

Citește și:

Cum să cureți oja semipermanentă

Când te gândești la durabilitatea ojei semipermanente, cu siguranță te gândești că va fi greu de îndepărtat. Acest lucru este complet greșit, deoarece este mult mai ușor și mai rapid de îndepărtat decât un lac clasic. Nici măcar nu trebuie să freci. Cu un oja semipermanentă vei vedea că aceasta dispare după câteva secunde. O poți face acasă în siguranță, fără a fi necesar de un salon profesionist. Însă dacă ai un salon de manichiură, este important să alegi ojă semipermanentă în toate culorile pentru clientele tale. Dacă ești pasionată de nail art, atunci oja semipermanentă este făcut pentru tine. Calitatea ojei facilitează aplicarea acesteia și realizarea diferitelor manichiuri. Uscarea rapidă între diferitele straturi, permite o muncă mai atentă și mai reușită. În plus, culorile strălucitoare creează manichiuri demne de arta unghiilor. Acum poți avea unghii strălucitoare, frumoase și în trendul modei mai mult de 2 săptămâni. Nu mai ești obligată să folosești unghii artificiale, care sunt mai agresive, dar și mai scumpe.

Citește și:

Oja semipermanentă pentru o varietate manichiuri

De la apariția ojei semipermanente, designerii au venit cu o mare varietate de manichiuri pentru a satisface iubitoarele de manichiuri moderne și de mare durată. Poți găsi culori diferite și le poți alege în funcție de preferințele si stilul tău. Există culori clasice precum roșu sau roz. Dar poți găsi și culori originale precum albastru, verde sau galben. Femeile care preferă discreția, au la dispoziția lor multe nuanțe de ojă semipermanentă în culori pastelate. De asemenea, sunt disponibile negru, gri și violet închis. Toate aceste culori sunt disponibile în versiuni lucioase, sidefate sau mate. Dacă vrei și strasuri, poţi alege oja semipermanentă cu sclipici.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.