Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu, despre motivul pentru care alese să își picteze unghiile cu negru: M-am săturat să spun...

Cătălin Botezatu nu se dezminte și apelează cu încredere la pictatul unghiilor, lucru ce poate părea neobișnuit pentru majoritatea fanilor săi. Ce le-a răspuns creatorul de modă criticilor?

Cătălin Botezatu, una dintre cele mai cunoscute figuri din industria modei din România, a venit în atenția publicului pentru a-și susține alegerile stilistice îndrăznețe, inclusiv vopsirea unghiilor cu ojă neagră, lucru ce poate părea neobișnuit. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe TikTok, Botezatu le-a răspuns fără menajamente curioșilor cu privire la motivul din spatele alegerii sale de a-și vopsi unghiile cu ojă neagră.

Botezatu a explicat că își vopsește unghiile de la picioare în negru deoarece consideră că acest gest este unul care a devenit un trend de mulți ani în lumea modei. În plus, el a subliniat că persoanele care adoptă această practică, în special bărbații, sunt adesea supuși criticilor și glumelor în societate, fără vreun motiv bine întemeiat.

Citește și:

„Am unghiile de la picioare vopsite cu negru. Mă gândesc uneori câți retarzi și câți inculți sunt în general, nu doar în România. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să documentezi. M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră de la mâini sau picioare, este un trend. Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum. Este un trend fashion. Vei vedea că acest trend a fost adoptat, eu am fost printre primii, de mari vedete. Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie. Nu mă justific!”, a subliniat creatorul de modă, pe Titok.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.