Setari Cookie-uri

Fiica lui Augustin Viziru, Maria, este copia fidelă a actorului! Cum arată micuța în vârstă de 4 ani?

Augustin Viziru este tătic de fetiță, iar micuța sa, Maria, este centrul universului său. Cum arată fiica sa și ce nu îi refuză niciodată micuței în vârstă de 4 ani?

La vârsta de 43 de ani, Augustin Viziru a găsit în viața de tătic o sursă de bucurie și inspirație care i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții. Fiica sa, Maria, în vârstă de patru ani, a devenit centrul universului său, reușind să scoată la suprafață ce este mai bun și mai frumos din el.

Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, actorul a împărtășit faptul că fiica sa, Maria, este o copie fidelă a lui în multe privințe, reflectându-i atât reacțiile, cât și gesturile. Cu toate acestea, Augustin își dorește ca Maria să își dezvolte propria personalitate.

„Având în vedere că petrec destul de mult timp cu ea, îți dai seama că este copia mea fidelă, în toate reacțiile și în toate gesturile. Acum nu știu dacă este bine. Eu îi mai spun că este fată, să nu se uite la mine, că eu sunt băiat, iar ea trebuie să fie mai finuță. Dar este o minune. Este un lucru extraordinar ce s-a întâmplat”, a mărturisit actorul, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Cu toate că Augustin simte o conexiune profundă cu Maria, el își dorește să o încurajeze să își exploreze propria identitate și să se implice în activități specifice vârstei sale de fetiță. Cu toate acestea, tatăl mărturisește că este adesea pus în situații neașteptate, atunci când micuța își dorește să încerce activități considerate atipice pentru băieți.

„De fiecare dată îi spun: «mă, tată, băieții nu se dau cu ojă». Dar nu am cu cine să mă înțeleg. Îmi spune să o las să mă dea un pic. Îi dau voie, că nu am ce să fac. Nu prea o refuz”, a adăugat Augustin.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.