Setari Cookie-uri

Stil Personal: o călătorie a identității și creativității

Fiecare dintre noi este unic și, o modalitate de a ne exprima această unicitate, este prin intermediul stilului personal, care este o expresie a gusturilor și a personalității noastre, a modului în care ne definim în raport cu ceea ce ne înconjoară.

Un stil personal se definește prin originalitate, prin finețea cu care alegem și combinăm anumite articole vestimentare, prin modul în care le purtăm. De cele mai multe ori căutăm ori simțim nevoia de a găsi acel element care să ne diferențieze, să ne facă să ne simțim speciale și care sa ne completeze o ținută, pentru a potența calitățile și a evidenția personalitatea.

Parfumul este adesea considerat un element esențial în completarea stilului personal. El poate aduce o notă finală, subtilă și memorabilă felului în care ne prezentăm. Alegerea parfumului potrivit este un proces extrem de important, fiind un mod puternic de a ne exprima gusturile, personalitatea, înclinațiile și identitatea proprie.

Pentru completarea unui stil personal atent creat, Băneasa Shopping City a pregătit clienților în perioada 21-24 septembrie, o experiență senzorială unică, prin care, la cumpărături de minimum 800 lei (suma cumulata din maximum 3 bonuri fiscale), aceștia sunt așteptați în spațiul special amenajat de la parter, pentru a își creea pe loc un parfum personalizat sub îndumarea experților parfumieri de la The Flagrance Lab. În cadrul acestui atelier, clienții Băneasa Shopping City vor avea la dispoziție ingredientele necesare, baze și acorduri alese, vor afla informații prețioase despre lumea parfumeriei și vor fi atent ghidați în această călătorie olfactivă memorabilă.

Stilul personal este un concept subiectiv și complex, care poate fi definit în multe feluri. La bază, este vorba despre modul în care alegem să ne prezentăm și să ne definim în lumea exterioară. Acesta include alegerile noastre în ceea ce privește îmbrăcămintea, accesorii, mobilier, decor, comportament și chiar valorile noastre personale. Poate fi considerat a fi o formă de autodefinire și autoreprezentare și, în general, variază de la o persoană la alta.

Factorii care pot influența stilul pesonal al unei persoane se pot referi la gusturi și preferințe, personalitate, cultură și mediu sau inspirație, pe care o putem găsi în diverse surse precum modă, artă, natură.

În concluzie, stilul personal este o expresie a identiății, individualității și a modului în care o suntem percepuți și în care ne prezentăm în lumea înconjurătoare. Prin alegerile noastre în materie de modă, parfumuri, make-up, design interior, comportament și altele, ne putem defini unicitatea și bucurându-ne de procesul de autodescoperire continuă. Stilul personal este mai mult decât o simplă chestiune de aspect exterior, este o manifestare a ceea ce ne face pe fiecare dintre noi speciali.

Oferta variată a magazinelor din Băneasa Shopping City, ce prezinta noile colecții de toamnă-iarnă, ne va ajuta cu siguranță sa ne completăm stilul personal cu articole de fashion, beauty, accesorii sau parfumerie, ce se gasesc în exclusivitate acolo.


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.