Setari Cookie-uri

Secom® continuă investițiile în rețeaua națională de retail

Compania va investi peste 530 000 de euro în trei noi magazine, în extinderea portofoliului de produse și servicii, în activități de marketing și în dezvoltarea competențelor echipei de consultanți

CP

Secom® Healthcare, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, va investi și în 2023 peste jumătate de milion de euro în rețeaua proprie de retail, pentru a fi mai aproape de oamenii care își doresc un stil de viață sănătos și pentru a-i susține cu un portofoliu integrat de produse și servicii superioare.

Compania a deschis recent o noua locație în Promenada Mall din Craiova, iar în noiembrie va mai lansa alte două locații în București și Constanța, Secom® Retail ajungând la 17 locații până la finalul anului. Dincolo de extinderea rețelei de magazine la nivel național, Secom® Retail va introduce în portofoliu noi produse și servicii, iar în acest sens o parte din investițiile planificate pentru 2023 sunt direcționate și către dezvoltarea capabilităților echipei de consultanți.

Citește și:

În prezent, Secom® ofera consumatorilor din magazinele sale două mari avantaje: acces la întreg portofoliul de peste 700 de produse premium, de la suplimente alimentare avansate, ceaiuri, alimente funcționale, la produse ecologice de îngrijire personală și cosmetice naturale, dar și acces gratuit la servicii de consultanță în fitoterapia științifică, oferite de specialiști cu experiență în domeniul medical. Cei 53 de consultanți din rețeaua de retail Secom® sunt absolvenți ai facultății de farmacie sau biologie ori au activat ca farmaciști sau asistenți medicali. Aceștia dispun de expertiza necesară pentru a oferi recomandări avizate și documentate, astfel încât consumatorii Secom® să poată alege informat produsele cele mai potrivite nevoilor lor.

Citește și:

„Magazinele reprezintă pentru noi mai mult decât un spațiu comercial, sunt o platformă educațională și de relaționare cu consumatorii noștri, care ne ajută să ducem mai departe misiunea Secom de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. De aceea, este extrem de important ca, dincolo de portofoliul extins de sute de produse premium, să oferim vizitatorilor din magazinele noastre și parteneri avizați de discuție, empatici și deschiși să îi sprijine în călătoria lor spre un stil de viață mai sănătos. În ultimii 10 ani, în magazinele Secom® am oferit peste 175.000 de ore de consultanță. Vom continua acest demers educativ și vom transforma treptat magazinele Secom în Wellbeing Stores, în care vom oferi un portofoliu integrat de produse și servicii superioare pentru o viață echilibrată ” spune Radu Ciurba, Business-Unit-Director Secom® Retail.

Citește și:

Până în septembrie 2023, Secom® Retail a înregistrat o creștere de aproape 70% a vânzărilor online de pe e-shop-ul secom.ro, iar vânzările din magazinele fizice au crescut cu circa 25%. Evoluția a fost determinată de investițiile susținute în optimizarea campaniilor de marketing digital, a noului program de loializare Secom Club lansat în aprilie și, nu în ultimul rând, de diversificarea portofoliului. De asemenea, parteneriatele de promovare încheiate cu Bringo/Carrefour, Glovo, bonapp.eco, Fan Courier, Edenred, radio Guerrilla au contribuit semnficativ la creșterea notorietății Secom® Retail și implicit a bazei de clienți.

Secom® are în prezent magazine în : București (3 locații), Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad, Oradea, Suceava și Craiova. În plus, produsele Secom® sunt comercializate pe platforma online secom.ro , în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național. Mai mult decât atât, produsele Good Routine® create de Secom® sunt disponibile inclusiv pe șapte piețe internaționale (în Islanda și pe următoarele market place-uri din Amazon: Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Austria și Belgia).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.