Setari Cookie-uri

Ioana Filimon, mărturisiri despre viața sa după ce s-sa retras din lumea mondenă: Mai am de lucrat la mine...

Ioana Filimon, fosta Miss România 2026, a vorbit despre schimbările din viața sa, în contextul în care a renunțat la lumea mondenă.

Ioana Filimon, cunoscută pentru aparițiile sale în emisiuni precum „Ferma” și „Bravo, ai stil!”, a ales să se retragă de pe micile ecrane pentru a se dedica dezvoltării personale. Fosta Miss România 2016 a dezvăluit într-un interviu că se concentrează asupra propriei evoluții și că are planuri interesante pentru viitor. În curând, vedeta se pregătește să plece într-o călătorie în Beirut.

Ioana Filimon recunoaște că a petrecut ceva timp singură, dar că în prezent există un bărbat care încearcă să o cucerească. Cu toate acestea, ea subliniază că acordă mai multă importanță faptelor decât cuvintelor.

„În momentul de față, nu pot spune că am pe cineva în viața mea. Sunt într-o perioadă de explorare, pentru că sunt singură și încerc să-mi construiesc din nou viața. În jurul meu sunt cei care încearcă, dar pentru mine sunt mai importante faptele decât vorbele. În final, sper să apară marea iubire și liniștea, pentru că asta contează cel mai mult. Mai am de lucrat la mine, totuși”, a mărturisit Ioana Filimon în cadrul unui interviu acordat Antena Stars.

Citește și:

Ioana Filimon reușește să mențină un echilibru între viața sa profesională și cea personală, iar această balanță pare să fie benefică pentru ea. În curând, ea se pregătește să călătorească în Beirut, unde a câștigat locul doi la un concurs de Miss acum câțiva ani. Ioana va avea ocazia să predea coroana câștigătoarei ediției din acest an.

„Am avut ocazia să călătoresc în vacanță, dar mai urmează una. Plec în Beirut pentru a preda coroana la concursul de Miss la care am obținut locul doi acum câțiva ani. Astfel, îmbin utilul cu plăcutul și voi avea timp pentru mine acolo. Iubesc frumusețea acestei țări și mă simt întotdeauna ca acasă acolo”, a mai declarat Ioana Filimon.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.