Setari Cookie-uri

System Professional lansează gama LuxeBlond

Cum să te simți o blondă de neînvins? Cu gama LuxeBlond de la System Professional, gama de îngrijire absolută pentru părul blond!

CP

System Professional lansează LUXEBLOND, o gamă cuprinzătoare de produse salon-to-home,destinate părului blond. Gata! De acum ești liberă și fără de griji la capitolul eforturi de protejare a blondului. Indiferent de nuanța lui.

Combinând puterea lipidelor cu pigmenții violet, LuxeBlond ajută la repararea fibrei de păr din interior înpsre exterior, neutralizând instant toate subtonurile calde nedorite și conferind părului forță și rezistență la rupere.

Cu până la la 99% mai puțină rupere a părului

LuxeBlond ajută la reducerea cu până la 99% a ruperii părului și garantează nuanțe cool de blond într-o clipă. Vrei să te convingi? Te invităm atunci în saloanele System Professional ca să descoperi noile tratamente exclusive dedicate blondului. Nu ezita! Vino să experimentezi preocuparea noastră absolută pentru părul blond.

Citește și:

Descoperă LuxeBlond Emulsion, un produs restructurant light, care asigură o transformare instantanee a texturii părului blond.

Știi deja: părul blond cere îngrijiri sofisticate - de aceea continuă și la tine acasă călătoria către nuanța ta favorită, de neînvins. Menține-ți blondul frumos până la următoare vizită la salon cu gama de îngrijite LuxeBlond (șampon, balsam hidratant, mască și protector bifazic UV&tratament termic).

Formulele speciale ale gamei LuxeBlond de la System Professional acționează sinergic, îmbunătățind structura, textura și nuanța părului. Ele te ajută să contracarezi cele mai mari probleme ale părului care a trecut prin decolorare: uscarea, ruperea, senzația de păr aspru și „îngălbenirea“ nedorită.

Citește și:

Cu System Professional LuxeBlond vei avea un păr mai neted și mai rezistent la rupere. Un blond perfect și cool.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.