Setari Cookie-uri

Vlad Gherman, despre săruturile cu Kira Hagi: E o parteneră care îți oferă în secvență tot...

Vlad Gherman joacă alături de Kira Hagi în serialul de la Antena 1, iar cei doi au filmat mai multe secvențe în care au fost nevoiți să se sărute. Ce spune actorul despre partenera sa de scenă?

Vlad Gherman și Kira Hagi joacă împreună în serialul „Lia - Soția Soțului Meu", difuzat la Antena 1. Într-un interviu recent pentru Fanatik, Vlad Gherman a dezvăluit detalii interesante din culisele filmărilor, inclusiv cum au decurs scenele în care trebuia să o sărute pe fiica lui Gheorghe Hagi. Kira Hagi și Vlad Gherman interpretează personajele Mira și Andi, doi protagoniști cu o relație complexă, ce include și momente de intimitate. Despre aceste scene, Vlad Gherman a mărturisit că nu a simțit nicio emoție specială, evidențiind atmosfera relaxată și profesionistă de pe platoul de filmare. Mai mult, actorul a lăudat colega sa, Kira Hagi, pentru calitățile ei.

„Nu am avut nicio emoție pentru scenele alea. Mai degrabă acum realizez după ce m-ai întrebat! Haha! Kira este o persoană atât de empatică și de zâmbitoare. Ar trebui să te îngrijoreze starea ei dacă nu o vezi zâmbind mai mult de 10 minute. E o parteneră care îți oferă în secvență tot. E super disciplinată și vine mereu pe set cu temele făcute. Alături de ea râd foarte mult", a declarat Vlad Gherman pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a dezvăluit și rugămintea pe care i-a adresat-o lui colegei sale de platou. Actorul a rugat-o pe Kira Hagi să îi ofere un tricou semnat de celebrul său tată, Gheorghe Hagi.

„Tot ce pot să spun este că am rugat-o pe Kira să îmi facă rost de la tatăl ei de un tricou semnat de el pentru tatăl meu. Într-o zi, pe set, a venit Kira cu tricoul într-o pungă. Mi l-a dat ca și cum mi-ar fi dat ceva secret ce nu trebuia fi văzut. Era de înțeles. Dacă observă toată echipa de filmare asta, probabil cu toții și-ar fi dorit să primească un asemenea tricou. Asta pot spune. În rest, sunt poveștile noastre."

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.